Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 lányok! Ha van egy fiú akivel kölcsönösen kedvelitek egymást és felmerül a párkapcsolat kérdése, mennyire zavarna titeket ha a fiú anyagi (családi) háttere nem a legjobb?
Nem kell "szegény"re gondolni, normális ruhákban járok, nem lepusztult a házunk (szerencsére) stb, viszont pl párkapcsolat esetén rendszeres (mi számít rendszeresnek? pl 3-4 hetente) többezer forintos ajándékokat biztos nem tudnék megengedni magamnak. Anyámmal élek, a szüleim válnak, hitel-probléma szal ezek miatt nem a legjobb a kilátás. :S
Szóval hálás lennék a válaszaitokért.
Esélyed se lenne nálam.
18N
A csórók havernak jók, de párkapcsolat szóba sem jöhet.
Nem számít a pénz... ha szeretitek egymást.
21:10 hát csak gratulálni tudok neked -.-
Legalább téged nem a pénzedért fog szeretni.
Nekem pl nagyon nehéz lesz olyan lányt találni, aki nem a pénzért szeret; a megjelenésem jómóduságot sugározza (a stílusom, a gondolkodásom, drága óra, mutatós mobil, stb). De mivel nem tudok ezekről lemondani, így nehéz lesz.
Ha meg okos vagy (mint én :D), akkor egynap te is gazdag leszel, de már előtte megtaláltad azt, aki tényleg szeret téged. ;)
Köszönöm a válaszokat.
#6-os, csupán kíváncsiságból megkérdezhetem h milyen területen dolgozol? Ebből lettél jómódú?
Persze csak ha nem túl személyes.
Köszönöm mégegyszer, Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!