Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-18 lányok! Ha van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 lányok! Ha van egy fiú akivel kölcsönösen kedvelitek egymást és felmerül a párkapcsolat kérdése, mennyire zavarna titeket ha a fiú anyagi (családi) háttere nem a legjobb?

Figyelt kérdés

Nem kell "szegény"re gondolni, normális ruhákban járok, nem lepusztult a házunk (szerencsére) stb, viszont pl párkapcsolat esetén rendszeres (mi számít rendszeresnek? pl 3-4 hetente) többezer forintos ajándékokat biztos nem tudnék megengedni magamnak. Anyámmal élek, a szüleim válnak, hitel-probléma szal ezek miatt nem a legjobb a kilátás. :S

Szóval hálás lennék a válaszaitokért.

2012. nov. 19. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Le se szrnám hogy mivel jön, busszal v Mercivel, hogy hova visz el, sétálni vagy vacsorázni...sztem érthető voltam
2012. nov. 19. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem a pénz számít abban ha egymásba szerettek!!! és ha megismered teljesen elég egy apróság aminek tud örülni mert tőled kapta
2012. nov. 19. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem például különösen zavar ha a barátom drágább ajándékot vesz...
2012. nov. 19. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

Esélyed se lenne nálam.

18N

A csórók havernak jók, de párkapcsolat szóba sem jöhet.

2012. nov. 19. 21:10
 5/8 ediZeJ ***** válasza:
100%

Nem számít a pénz... ha szeretitek egymást.

21:10 hát csak gratulálni tudok neked -.-

2012. nov. 19. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Legalább téged nem a pénzedért fog szeretni.

Nekem pl nagyon nehéz lesz olyan lányt találni, aki nem a pénzért szeret; a megjelenésem jómóduságot sugározza (a stílusom, a gondolkodásom, drága óra, mutatós mobil, stb). De mivel nem tudok ezekről lemondani, így nehéz lesz.

Ha meg okos vagy (mint én :D), akkor egynap te is gazdag leszel, de már előtte megtaláltad azt, aki tényleg szeret téged. ;)

2012. nov. 19. 23:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#6-os, csupán kíváncsiságból megkérdezhetem h milyen területen dolgozol? Ebből lettél jómódú?

Persze csak ha nem túl személyes.

Köszönöm mégegyszer, Üdv

2012. nov. 20. 14:45
 8/8 anonim válasza:
az lényegtelen, legalábbis számomra. nem kell több ezer forintos ajándékkal meglepni valakit lényeg hogy szívből add neki. ez most így hirtelen lehet egy saját készítményű karkötő.. én legalábbis egy ilyen ajándéknak sokkal jobban örülnék mint amit boltban vesznek meg. :) ha érzel iránta valamit na az a lényeg :D
2012. nov. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!