Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat miatt vesztünk össze a volt "legjobb barátnőmmel". Veletek is volt már ilyen?
A barátnőmmel elválaszthatatlanok voltunk. Aztán barátom lett, nyilván rá kicsit kevesebb idő jutott. Sérelmezte néha, de nagy gáz nem volt belőle, mert azért igyekeztem rá is minél több időt fordítani. Aztán rá egy évre neki is barátja lett és azt is elfelejtette, hogy a világon vagyok. Hetekig nem találkoztunk, mert "most nem érek rá", "most fáradt vagyok", stb. Aztán én ezen berágtam. Ő meg azon sértődött meg, hogy én megsértődtem és azóta nem beszélünk.
Tök jó, hogy ilyenen ment el egy barátság. Hülyeségen. Csak mindkettőnknek megértőbbnek kellett volna lennie egy hangyányit és nem egyből "háborúskodni". (Baráti körben van másik példa is, ami kísértetiesen hasonlít a miénkre.)
Én már azóta nem haragudnék, de ő ha meglát az utcán még a fejét is elfordítja. Igazi barátság volt ez egyáltalán bármikor is, ha ilyen könnyen vége lett?
Mondta is, hogy nem értem meg... és igaza volt, tényleg nem értettem. Én minden héten nagyon sok időt töltöttem vele, mikor még csak nekem volt barátom, ahogy ezt le is írtam.
Mikor neki lett, akkor konkrétan 4 hétig (!) nem tudtam felköszönteni a névnapja alkalmából, mert sosem ért rá... ez azért más kategória szerintem, mint amit én csináltam. (Ja és akkor nyári szünet volt, ezért még a közös utazás sem adott rá alkalmat, hogy felköszöntsem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!