Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, ha a párom megtiltja hogy a legjobb barátnőmmel beszéljek?
Mit tegyél? Legegyszerűbb nem komolyan venni a barátodat. Ne beszélgess vele, beszélj a barátnőddel. Írd meg neki szépen hosszan, hogy gondolkozzon már el azon, amit művel. Barátaid nem lehetnek...aztán írd oda hogy változtasson, mert ez neked már sok. Utána ne beszélj vele egy darabig. És remélhetőleg máshogy fog gondolkodni.
VAGY ha mégsem, szakíts vele. Azon nem gondolkoztál még, hogy sokkal jobbat is találsz tőle? Mert elmondom az őszintét. Nem normális a barátod.
szerintem meg túl féltékeny.. tudom hogy szeret, mert érzem.
csak nem tudom hogy ez mire jó neki.. mert ő mondja hogy csak kihasznál meg ilyenek.. már elég régóta ismerem.. sok közös élmény van.. lehet hogy van benne valami, de hát csak a legjobb barátnőm..
Azért az még nem jutott eszedbe, hogy ez kicsit sok a srác részéröl?
Mi lesz a következö, megtiltja, hogy rántotthúst egyél, mert ö nem szereti? Megtiltja, hogy énekelj, mert kiskorában kidobták a kórusból?
Jaj te lány!
A fészbukbó,meg a suliból ítélve még te is fiatal lehetsz,
szóval nem hiszem hogy sok a tapasztalatod párkapcsolat terén.
Ez nem szerelem a fiú részéről,a szeretetet is megkérdőjelezném,szerintem is csak a tulajdonának tekint.
A barátnőd a rokonod??!! :O
Te ki ez a srác akkor,hogy megtiltsa,hogy találkozz a saját rokonoddal?
Nem hiszem hogy ez hosszú kapcsolat lesz,tudod ez nem normális dolog egy párkapcsolatban.
Ha nem akarsz a tulajdona lenni,szépen megmondod neki,hogy álomvilágban él,te nem fogod a hisztije miatt megszakítani a rokonoddal a kapcsolatot,mert lehet gondol egyet,és lelép egy másik sunával,az uncsi tesód meg jogosan megharagszik rád,amit megértek,és nem áll veled szóba!
Pont az ilyen ki suttyók hajlamosak félrekefélni,mondván h nekik mindent szabad,a nőnek meg semmit!
Neki van olyan ismerőse,barátja,akit nem bírsz?
Ha igen,te is mond neki,hogy nem bírod ezt,vagy azt,ne beszéljen,találkozzon vele többet,ha kiakad,hogy hogy képzeled,tedd ki szépen a szűrét,gondolkodás nélkül!
Ha meg elviseled neki ezt,magadra vess,és ne nekünk siránkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!