Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Tegyek? A legjobb barátnőmmel ugyan az a pasi tetszik!?!?!
megismerkedtem egy sráccal és kb. ilyen "szerelem első látásra" dolog történt mind a kettőnk részéről.
/még nem jöttünk össze a sráccal/
DE a legjobb barátnőm is belezúgott és nekem "sír" hogy mennyire bejön neki ez a srác.
Barátnőm is tisztába van azzal hogy nincs esélye a srácnál de nem adja fel...
Én őszintén megbeszélném vele a dolgot. Ha tényleg szereted a srácot, és ő is téged (és nem csak dugn.i akartok), akkor a barátnődnek is el kell fogadnia ezt.
Ha viszont annyira nem komolyak az érzelmek, én biztos hanyagolnám a srácot. Egy jó barátnő mindennél fontosabb.
Eheh....velem is hasonló esett meg...14 évesek voltunk a srác meg 18. A barátnőm egy 200 oldalas füzetet tele írt azzal, hogy I love Robi XD Mondanom sem kell,hogy kellemetlenül érintett mikor a srác tudtomra adta,hogy a barátnőm hidegen hagyja, velem szeretne találkozni. Elmondtam a barátnőmnek hogy ha nem vágja fel az ereit emiatt akkor én találkoznék a sráccal...persze nem volt belőle gond a későbbiekben...
23N
a barátnőm is tisztába van azzal hogy bejövünk a sráccal egymásnak.
és nem csak dugni akarunk xD
/b.nőm tudja hogy neki nincs esélye mert elég egoistán hangzik de szebb vagyok meg barátságosabb/
Annál inkább Rám van szükséged :D
Randiztál már démonnal? Nyugi, a lelked úgyis az enyém lesz, ami azt illeti, a barátnőd épp tegnap ajánlotta fel azért, hogy a fiú vele járjon. :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!