Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek miért nem tetszik hogy járok valakivel?
Mert irigy, hogy neked van pasid, neki meg nincs.
Vagy neki is tetszik a srác.
Normális barátnő nem viselkedik így. Én minden barátom/barátnőm új párjára tök lelkesen reagáltam, akkor is, ha az illető tényleg úgy festett, mint a bűn, és úgy gondoltam, hogy baromira nem illenek össze. Ő döntése, nincs jogom felülbírálni.
21L
Teljesen ugyanez a szitu volt az én esetemben is. Utólag bevallotta,hogy szörnyen féltékeny volt,hogy a barátommal több időt töltök(pedig őt 1 héten 1x láthatom csak,míg a barátnőmet minden áldott nap...)
Szerintem ez a helyzet áll fent a te esetedben is.Próbáld megbeszélni vele. Az én barátnőmnek fél évig tartott beletörődni de megtörtént,végül belátta,hogy nekem van igazam.A barátomat előbb ismerte mint én,és nagyon jókat beszélgettek,aztán amikor összejöttem vele elhordta mindennek,folyton piszkálta,de most már kibékült vele,szóval minden rendben van,örülök,hogy bizakodó voltam és nem ,,szakítottam" a barátnőmmel,bár egy kis ideig nagyon haragudott rám és nem beszélt velem.
Te is legyél türelmes,nem érdemes emiatt eldobni a barátnődet. Idővel majd ő is rájön mindenre. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!