Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha teljesen bele vagyok esve egy fiúba kb.4 éve, és tavaly járt a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Ez a fiú mindig szekál engem, de sokszor segít, például amikor felelek segít puskázni, vagy ha ránézek röhögve megkérdezi hogy mér bámulom? Régen benne voltam a top 5-jébe (lányok) de abba sem vagyok biztos...mit tegyek??
2012. febr. 15. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is szabadulj meg a legjobb barátnőtől. Az ilyen nem barátnő aki összejön olyannal akiért te már hosszú évek óta csorgatod a nyálad. Ha meg nem tudta, hogy neked tetszik nem is beszélünk barátságról...

Ezek után nekem nem kéne, hogy a barátnőm megvolt neki. És mi ez a top 5 duma? Ilyen fasza gyerek hogy listázza a lányokat hogy kik a befutók? Az meg hogy segít puskázni meg röhög,hogy miért bámulod sajnos az égvilágon semmit nem jelent...

2012. febr. 15. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk most a top 5 a divat...de ez most lényegtelen. Tudom hogy nem jelent semmit a puskázni segítő duma....azért irtam le. De ezzel a kommenttel sem mentem sokra :))
2012. febr. 15. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Elmondtam, szerintem hagyd ha ez a "barátnőd" fontos neked. Én sosem mennék rá egy barátnőm exére se borzasztó taplóság
2012. febr. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!