Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Titeket zavarna, ha a pasitok aki szintén meleg egy csajjal csókolózna? Természetesen elvileg csak poénból.17/F/M
Zavarna, de gondolom csak egyszer csinálták, akkormeg túl kell lépni rajta :)
Sok boldogságot! :)
Engem zavarna nagyon. Tulajdonképpen az is megcsalás, ha egy meleg heteróval csókolózik. Bár nem teljesen főben járó bűn, de eléggé veszélyeztetné a kapcsolatunkat egy ilyen dolog. Akár a szakítás is szóba jöhetne, de ez sok egyéb tényezőtől is függne.
23 meleg F.
100%-ban egyetértek az 5-ös válasszal.
22F meleg
Bocsánat, se férfi, se meleg nem vagyok, de azért válaszolok, ha nem baj.
Nekem (meleg férfiként) bőven szakító ok lenne. Ugyanaz, mintha most az én párom csókolózna sráccal.
Aki ellenkező neművel képes smárolni, az minimum biszexuális, ha nem hetero. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyik meleg barátom sem lett volna képes egy csaj szájába dugni a nyelvét :/ (illetve aki képes lett volna rá, arról később kiderült, hogy bi/hetero)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!