Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melegek! Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Titeket zavarna, ha a pasitok aki szintén meleg egy csajjal csókolózna? Természetesen elvileg csak poénból.17/F/M

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nemá.. 17 évesen meleg vagy? összetörték a szivecskéd a lányok?:(
2012. nov. 25. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:
nem, ez a nemi beállítottságom. a fiúkhoz vonzódom, lányokkal ha volt is dolgom, sose ment, természetesen az én hibámból. és most, hogy van egy pasim, nagyon boldog vagyok. és légyszíves térjünk vissza a a kérdéshez.:)
2012. nov. 25. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
engem zavarna. Az exemet is zavarta amikor egyszer poénból megtettem.
2012. nov. 25. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Zavarna, de gondolom csak egyszer csinálták, akkormeg túl kell lépni rajta :)

Sok boldogságot! :)

2012. nov. 26. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem zavarna nagyon. Tulajdonképpen az is megcsalás, ha egy meleg heteróval csókolózik. Bár nem teljesen főben járó bűn, de eléggé veszélyeztetné a kapcsolatunkat egy ilyen dolog. Akár a szakítás is szóba jöhetne, de ez sok egyéb tényezőtől is függne.

23 meleg F.

2012. nov. 26. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

100%-ban egyetértek az 5-ös válasszal.

22F meleg

2012. nov. 28. 00:12
 7/9 sippara ***** válasza:

Bocsánat, se férfi, se meleg nem vagyok, de azért válaszolok, ha nem baj.

Nekem (meleg férfiként) bőven szakító ok lenne. Ugyanaz, mintha most az én párom csókolózna sráccal.

Aki ellenkező neművel képes smárolni, az minimum biszexuális, ha nem hetero. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyik meleg barátom sem lett volna képes egy csaj szájába dugni a nyelvét :/ (illetve aki képes lett volna rá, arról később kiderült, hogy bi/hetero)

22/L

2012. nov. 29. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért nem érzitek, hogy ez undorító? Természetesen csak elvileg.
2012. nov. 29. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 A kérdezö arra gondolt h kipróbálni lánnyal. Amikor én csináltam egyáltalán nem izgatott fel. Jobban izgatott a dolog h ottvan a barátja aki hónapok óta nem tudta megszerezni magának a csajt :-\
2012. nov. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!