Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Életem eddigi legnagyobb döntése előtt állok. Bővebben lent.
Az nem úgy megy, hogy nem követelsz tőle pénzt...jogi következményei vannak, még ha nem is akarja vállalni. Tartásdíjat kell fizetnie, ha akarja, ha nem, ha akarod, ha nem, erre törvény kötelezi, nem úgy megy, hogy kéred vagy nem. Mivel ő nem akarja ezt a gyereket, nem lesz melletted, és nem csak melletted nem lesz, a gyerek mellett sem. Itt senki sem áldozat, de azt beláthatod, hogy ennyi ésszel és felelősségtudattal egyikőtök sem érett hozzá, hogy gyermeke legyen. Csak 1x nem védekeztünk, bravo...én meg 10 éve mindig megállok a zebra előtt, ha látom, hogy gyalogos megy át rajta, mentesít az bármi alól is, ha egyszer elgázolok valakit?
Az, hogy a párod nem szegény, dicső dolog, de a tartásdíjat bizony vonni fogják tőle, főleg ha ő elutasító a gyerekkel szemben, ezt egyértelműen a tudtodra is adta. Lehetetlen helyzetbe sodornád magad, és egyikőtök sem elég érett ehhez. Szegény gyereket sajnálom csak, ha megszületik, ti inkább szánalmasok vagytok, mint sajnálatra méltóak...
Fejezd be a nyafogást.
A stílusodból teljesen egyértelmű, hogy nem való neked az anyaság. És igenis rámozdulsz a partnered pénzére, és a gyerekkel akarod megfogni.
Ezt a próbálkozást zárd le, és tanulj meg az életben küzdeni.
Kiemeltem, hogy vállalnám a babát a párom nélkül is, hol beszélünk itt érdekről? Ha segítene is, nem rám költené, hanem a BABÁRA. Ha meg akarnám fogni, egyértelmű hogy nem ajánlanám fel neki, hogy kezdjen új életet. Én nem kérném még azt sem hogy a nevére vegye. Nem nyafogok, az, hogy egy ilyen helyzetben kétségbe esik az ember, teljesen normális és nem az éretlenségemet bizonyítja, pont ellenkezőleg. Ha nem lenne bennem felelősség, akkor nem kezdenék el mérlegelni, agyalni, nem kezdenék el lehetőségeken gondolkodni, hanem tenném azt ami először jön. Sajnos amikor egyre több az olyan hozzászóló, aki támad, akkor már elveszik a normális kommunikáció (mert nem fogom szó nélkül hagyni hogy két felelőtlen hülye gyereknek állítsanak be), épp ezért ide nem nézek vissza többet. Viszont ha TE értelmes ember lennél, kedves utolsó, akkor belegondolnál abba, hogy milyen nehéz a helyzetem és nem arra van szükségem, hogy idegen emberek ilyen módon belém kössenek. Nem egyetérteni lehet kulturált formában is, ítélkezés nélkül! Úgy gondolom ennyire azért nem ismersz sem engem, sem a helyzetemet. (Bár lehet rosszul teszem, hogy egy 41%-os válaszadó köpködése alapján tovább álljak, de tényleg nem vitatkozni jöttem.)Ismétlem magamat: Értelmesen megfogalmazott véleményeket kértem, nem ítélkezést. Egy darabig ez ment is, de már kezdenek gyűlni a számomra elviselhetetlen emberek, ezért tovább is állnék. Ha megfigyelitek, én normálisan reagáltam azokra a hozzászólásokra is, amikkel nem értettem egyet, de azt nem fogom szó nélkül tűrni hogy lassan ribancozzanak egy 6 éves kapcsolat után. Nem egy csitri vagyok, akit felcsináltak felelőtlenségből. Sajnálom ha valaki ezt vette le a szavaimból, bár nem fejtettem ki részletesen, de nem is szándékoztam. Ha valaki ezek alapján szabadjára engedte a fantáziáját, sajnálom.
Köszönöm mindenkinek aki NORMÁLISAN véleményt nyilvánított, sokat segítettetek (azoknak is, akik egyes dolgokban nem értettek velem egyet). :) Felvidítja az embert, hogy vannak, akik képesek normálisan segíteni, még akkor is ha kicsit ellenem beszélnek. :) Most ez nagyon jól esett, elég érzékeny vagyok egy ideje. A dolog megoldódni látszik, remélem minden szépen alakul majd. Még egyszer nagyon köszönöm Nektek!
úgyis meg fogod nézni:
önző vagy, magadat sajnáltatod, azt várod itt is, hogy mindenki tapsoljon neked itt is, mert te "ANYA" leszel. hát nem. a magadén kívül még 2 másik ember életét is tönkreteszed és nem is akarsz érteni az okos szóból. ez a gondolkodásmód vezetett ehhez a helyzethez.
szüld meg, add örökbe
ezzel mindenkinek jót teszel
Egyértelmű, hogy nem vagy érett az anyaságra...
Annyit tudsz hajtogatni, hogy "gyilkosság" és kb ebben ki is merült minden felelősségvállalásod...
Azt sem tudod elviselni, ha valaki a gyermek ellen van és azt sem, ha negatívan nyilatkoznak a történekről, ez minden, csak nem felnőttes felelősségteljes gondolkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!