Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legnagyobb...

Mi volt életed legnagyobb kihívása/döntése?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor külföldre mentem férjhez, és elötte nem jártam még abban az országban. De jól sült el....
2010. jan. 31. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát eddig az hogy melyik egyetemre iratkozzak...
2010. jan. 31. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig talán ma lesz a legnagyobb/legnehezebb döntésem... családdal kapcsolatban. visszamenni, vagy nem...
2010. jan. 31. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
épp benne vagyok, de még eltarthat egy két évig is mire sikerül
2010. jan. 31. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
egyébként az hogy kimenjek USA ba egy bizonyos hölgyhöz
2010. jan. 31. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

és magammal hozzam ide MO-ra.

bocs hogy háromban írtam S

2010. jan. 31. 11:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Az,hogy ne egy jó gimnáziumba, hanem egy elit gimnáziumba vegyenek föl. Sikerülhet is és el is ronthatom. Mondhatnám úgyis,hogy pengeélen táncolok.

Fontos dolognak tartom,hogy ősztől melyik iskolába tanuljak tovább.

L/14

2010. jan. 31. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Az,hogy a szüleim vagy a saját elvárásaimnak megfelelően éljek.Még mindig nem döntöttem el.Sokszor érzem úgy,hogy kimaradok sok mindenből azért,mert nem engednek sok helyre.

Most is van egy helyes srác:) de úgy se lesz semmi,tegnap találkoztunk a koripályán,de ő vagány,bulizós.Én meg nem vagyok ilyen.

Sokszor érzem,hogy kipróbálnám a cigit,elmennék bulizni,innék egy kis alkoholt(nem részegségik).De ha ezt most mind megteszem félek,hogy elvesztem apám támogatását minden téren(nem csak anyagilag),márpedig most sem a legjobb a kapcsolatunk.

14,5/L

2010. jan. 31. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Most fogom meghozni, hogy megéri-e egy ilyen zűrös társaságú lánnyal összejönni, mert szeretem de lehet, hogy nem éri meg...
2010. jan. 31. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy közép-, vagy emelt szinten jelentkezzek magyarból érettségizni...
2010. jan. 31. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!