Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Életem eddigi legnagyobb döntése előtt állok. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sajnos nem oszthatom ezt meg senkivel és jól esne hallani mások véleményét is. Tudom hogy másoktól nem várhatok megoldást, de jó lenne egy kicsit kibeszélni ezt. Kisbabát várok. Már több éve együtt vagyok a párommal, nem tervezett baba volt, de megtörtént. Mindketten tudtuk mi lehet ebből, senki nem vert át senkit. Ő el akarja vetetni, de én ezt nem tudom megtenni, úgy érzem sosem tudnám feldolgozni. Én kellek neki és támogatna, de a gyerekről hallani sem akar. Az anyagiakkal gondom lenne, viszont úgy gondolom a szegénység még nem ok az abortuszra, ettől még lehet valaki odaadó szülő, aki mindent megtesz a gyermekéért. Megérdeklődöm a támogatásokat és amint a pici engedi, elmennék dolgozni. Bár a családom is szegény, de segítenének amiben tudnak. Ilyen a helyzetem. Ami most a fejemben jár az az, hogy vetessem el és legyek a párommal (én nem tudnék boldog lenni vele ezek után) vagy tartsam meg és vállaljam az esetleges kellemetlenségeket (mert nem akarna idegen lenni a gyereknek, tehát nem tudom elhagyni)? Félek attól hogy mi történne utána vele. Felajánlottam hogy kezdjen új életet nélkülünk, de arról hallani sem akar. A babám és közte kell választanom. :( Nem akarom ráerőltetni, soha nem tennék ilyet, élhetne teljes életet nélkülünk, nem akarom hogy magához vegyen minket és pelenkát cseréljen. Úgy érzem nem lenne boldog ezzel a babával, de ha elvetetem egy életen át együtt kell élnem a tudattal, hogy megöltem a kisbabámat és ez nekem nem megy, én szeretem ezt a babát. Valaki boldogtalan lesz. Mit tennétek?
2012. okt. 24. 01:36
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?22 felett tartsd meg
2012. okt. 24. 01:47
 2/53 A kérdező kommentje:
Miért pont 22? :) 20 vagyok, de nincs bennem olyan érzés hogy nem éltem eleget, engem boldoggá tenne ha a gyerkőcömet nevelhetném. Nem találom a helyemet, engem nem köt le semmi olyan, ami a kortársaimat. Sem a bulik, sem a pia, sem a haverokkal elmászkálás- nincsenek is igazából, akikkel összejárok, anyukámék barátai, nem az én korosztályom. Én korra nem szoktam adni. Persze a párom idősebb. Egyébként anyukám is ennyi idősen szült engem. :)
2012. okt. 24. 01:51
 3/53 anonim ***** válasza:
0%

Pfffff...

B@szdki (bocsánat a kifejezésért) nem irigyellek!

Arra ugye nem kötelezheted, hogy szülje meg... bár ez is elég durva, hogy a nő dönt az abortusz, magy a megtartás mellett, neked meg nincs beleszólásod, mert az ő teste, de az abosrtusz ellenesek már a megtermékenyítéstől embernek veszik)

Na most félre ne érts, nem vagyok az abortusz mellett, de ez azért durva, hogy jelenlegi törvények szerint a férfinek nincsen beleszólása.

Megértem mindkettőtök helyzetét, nincs még felkészülve az anyasággal járó dolgokra. Ilyet viszont nem tehet! Ha ilyen helyzetbe lénnék, azt mondanám, hogy oké, szüld meg a gyerekemet, utána mehetsz, amerre látsz, nem kell a gyerekkel foglalkozni! de ebbe sem akar belemenni, szóval marad az abortálás. Teljes szívemből sajnállak, és szánom a párodat, hogy így van vele.

2012. okt. 24. 01:53
 4/53 anonim ***** válasza:
szerintem tartsd meg
2012. okt. 24. 01:59
 5/53 A kérdező kommentje:
ÉN vagyok a nő. :) Párom a férfi.
2012. okt. 24. 01:59
 6/53 anonim ***** válasza:
én a babát választanám a te helyedben
2012. okt. 24. 02:01
 7/53 anonim ***** válasza:
19 évesen volt abortuszom és soha nem tudom megbocsátani magamnak, pedig 15 év telt el, és van már gyerekem. Meg se mondtam a fiúnak. Senki sem állt mellettem. Ha a párod idősebb, lehet, hogy akkor válik apává, amikor meglesz a kicsi. Lehet, hogy úgy érzed, hogy magához vesz, vagy eltart, de tulajdonképpen családdá váltok. Ha pedig nem marad mellettetek, akkor is szeretni fogod a gyermekedet. Én utólag jöttem rá, milyen borzalmas dolgot tettem. Ha te előre látod, ha már most tudod és így ragazskodsz ehhez a babához, akkor ne vetesd el. Minden gyerek ajándék. Nem sok lesz a pénz. De valami lesz.
 8/53 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tartsd meg.de szenvedni fogsz nagyon. Te már úgy is elhatároztad hogy megtartod.de mi lesz ha pl. Ikrek lesznek? A pasi dolgozik? Akkor a hyerektartast be tudod rajta hajtani? Mennyit keres? 20%ot legombolhatsz
 9/53 anonim ***** válasza:
81%

jah... na az más!

Ebben az esetben tartsd meg, nem szólhat bele. Én a legboldogabb lennék, ha Párom azt mondaná, hogy babát vár!

Ha megcsinálni meg tudta, akkor vállalja is. Tarts ki a baba mellett és ha van benne annyi gerinc és szeret téged, akkor vállalja és mellettetek marad.

2012. okt. 24. 02:03
 10/53 anonim ***** válasza:
képtelen lennék elvetetni, bármi is az ára
2012. okt. 24. 02:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!