Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Életem eddigi legnagyobb döntése előtt állok. Bővebben lent.
Pfffff...
B@szdki (bocsánat a kifejezésért) nem irigyellek!
Arra ugye nem kötelezheted, hogy szülje meg... bár ez is elég durva, hogy a nő dönt az abortusz, magy a megtartás mellett, neked meg nincs beleszólásod, mert az ő teste, de az abosrtusz ellenesek már a megtermékenyítéstől embernek veszik)
Na most félre ne érts, nem vagyok az abortusz mellett, de ez azért durva, hogy jelenlegi törvények szerint a férfinek nincsen beleszólása.
Megértem mindkettőtök helyzetét, nincs még felkészülve az anyasággal járó dolgokra. Ilyet viszont nem tehet! Ha ilyen helyzetbe lénnék, azt mondanám, hogy oké, szüld meg a gyerekemet, utána mehetsz, amerre látsz, nem kell a gyerekkel foglalkozni! de ebbe sem akar belemenni, szóval marad az abortálás. Teljes szívemből sajnállak, és szánom a párodat, hogy így van vele.
jah... na az más!
Ebben az esetben tartsd meg, nem szólhat bele. Én a legboldogabb lennék, ha Párom azt mondaná, hogy babát vár!
Ha megcsinálni meg tudta, akkor vállalja is. Tarts ki a baba mellett és ha van benne annyi gerinc és szeret téged, akkor vállalja és mellettetek marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!