Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom. Kb a város legnagyobb r****cával jár össze. Nem tudja h tudok róla, esetleg valami jó tipp?
Dobd, ki, es utanna ereztesd vele mit veszitett, erd el h banja amit csinalt.:) DE BUSZKESEGGEL.
(amugy az esetek 90%aban a no hibaja ha megcsaljak, es ha tenyleg egy olyan csajjal, akkor azert gondolkozz el szerintem, mi volt benned a hiba... ha kielegitetted volna teljes mertekben, minden teren, szerintem nem ment volna mashoz.:).)
3.
Úgy, persze az ő hibája, hogy a pasija egy ordas kvával csalja meg...
Kérdező el ne hidd ezeknek a fogyatékosoknak, ez a legszánalmasabb szöveg komolyan. Persze, lehet, hogy nem tud a srác kedvében járni, de a megcsalás NEM ismétlem N-E-M a probléma helyes megoldása, csupán egy gerinctelen, undorító féreg aljas sunyi húzása, aki nem tart szentnek se nőt, se erkölcsöt, csak is kizárólag a saját önző érdekeit.
Ennyi. A megcsalás nehogy már elfogadott dolog legyen f.szom, ha valakinek valami nem tetszik szexuálisan... Lehet beszélni, lehet erőlködni, hogy te szeretnél dolgokat, és végső esetben ha semmi nem javul lehet szakítani és kefélni mással, de nem a párunk mellett.
Szóval én amúgy lehet gázabb vagyok nálad, de istenes tökön rúgnám egy váratlan pillanatában (pláne, ha nem tudja, hogy tudod), nyakon önteném egy adag pillanatragasztóval és otthagynám, ahogy van...
Engem senki nem dumál meg vele, hogy a megcsalást megérdemli bárki is.
(Amúgy még mielőtt azt gondolná valaki, hogy én ilyen ragaszkodós h.ülye vagyok, én minden további nélkül elengedtem az exemet, mikor azt mondta, hogy ő már nem szeret, szeretne másokkal lenni, és szexelni, ezért szakítsunk. Persze nem esett jól, de korrekt volt, így szomorúan, de beletörődtem a dologba, pár hétig bőgtem, de kész... Egy ilyenért én ölni tudnék, komolyan, hogy valaki azt gondolja a megcsalás rendben van, ha valakinek nincs kinyalva minden téren a segge.)
Plusz, ha fogamzásgátlóval védekeztek, és összeszed a csávó valami nemi gedvát, akkor azt neked is átadja ugyanúgy, szóval abszolút nem vágom miért lenne rendben a dolog, ha a kérdező akár egy hideg fatönk is az ágyban...
21L
A lepontozott vagyok.:))
Eloszoris nem ugy ertettem hogy TALAN a kerdezo nem jo az agyban,hanem a kapcsolat minden teren.
Az a pasi aki kivan elegitve es szereti a parjat, az nem megy ferle, kiveve ha alapbol szoknyavadasz,
es eleve szerelem nelkul nem kell kezdeni kapcsolatot. Nem?
es amugyis, ez egy velemeny, ami nekem is lehet meg ha nem egyezik azokeval, akik magukat nemnezik, ha valami sz*r egy kapcsolatban, elnezest.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!