Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :$ Életem talán egyik legnagyobb döntése, és nemtudom egyedül meghozni
Sziasztok..
Most mentem 9.ik osztályba,és azthiszem beleszerettem egy srácba az osztályból:S
De van barátom,már 7hónapja,és nagyon sok minden köt hozzá..:S
2éve ismerem,és már tavaly is együtt voltunk 2hónapot:(:(
Egész nyáron majdnem minden nap találkoztunk,eggyütt nyaraltunk,vele vesztettem el,és amíg nem kezdődött el a suli nagyon szerettem,most pedig,kezdem úgy érezni,hogy kiszerettem belőle:S
De mégis,szeretem..:S
Szerintetek mit tegyek?
Utóbbi időben sokat veszekedtünk a barátommal,általában féltékenység miatt,mert érezte hogy valami nincs rendben,de én végig azt állítottam,hogy őt szeretem,közbe én sem tudom mit is szeretnék:S:S:S
Nekem is bejön az osztálytársam,meg én is neki:S:S
Segítsetek:S
A fiú azt mondta,hogy próbáljam meg az új sráccal,mert másképp nem fog kihülni a szerelmem iránta,és addig fogom kívánni,amíg meg nem kapom:(
Nagyon szeret engem a barátom...Tudom..Érzem,és azt is hogy nagyon rossz ez a helyzet neki is,mert mindent megtett eddig értem...Nemtudom mit tegyek:'(:'(:'(
És még így se akar elveszíteni:S:(
Lehet még jövője a barátommal a kapcsolatnak,vagy vágjak bele az újba?:S
MIT TEGYEK?:'(
Nem akarom elveszíteni a barátom,de nemtudom szeretem-e még:(
9.-ben máris 1 éve barátod van, akivel le is feküdtél, és már a 2.-on töröd az agyad? Először is: döntsd el, hogy akkor most szereted-e vagy sem.
Ezután győződj meg róla, hogy a másik fiú biztos-e, hogy járni akar veled, és kérlek rd le nekünk hol tartassz a másodikkal.
Ezek után dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!