Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudozik állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik állandóan a párom?

Figyelt kérdés
Párom 30 éves szóval nem egy komolytalan gyerekről van szó. Minden tökéletes a kapcsolatunkban kivéve az, hogy időként rajta kapom hazugságokon. Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik. Van olyan is, hogy nem hazudik csak nem mond el dolgokat, vagy elferdíti. Nem szoktam veszekedni vele szóval nem értem miért kell ezt művelnie.
2012. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

38: Tényleg nincs tökéletes kapcsolat. De soha ilyen beteges hazudozással nem találkoztam egy parteremnél sem. Férfiak voltak ám ők is...

Viszont nekem egy párkapcsolat azt jelenti, hogy két egyenrangú ember egymást tiszteletben tartva halad egy közös cél felé. Ez nem megy úgy, ha az egyik fél folyamatos bizonytalanságban van a másik miatt.

Csak egy kitalált példa, de jól jellemzi a helyzetet: Képzeld el, hogy este ennél valami finomat. A munkahelyedről rácsörögsz a párodra, hogy este főz-e valamit. Nem baj, ha nem, de akkor veszel valamit hazafelé. Ő azt mondja, főzöTT (múltidőben). Te hazamész, éhes vagy, és szembesülsz azzal, hogy nincs kaja... Ha csak jelzi azt korábban, hogy talán főz de nem biztos, vagy mondja, hogy nem fog főzni, akkor megoldod. Apró hazugság, úgyis kiderül, de nem esne rosszul? Képzelj el ilyeneket napi szinten. Apróság, fölösleges is, de hosszabb távon nem mérgezné meg a mindennapjaidat, hogy nem tudnád hányadán állsz valakivel és képtelen lenné bármit is tervezni?

2012. szept. 21. 22:50
 42/59 anonim ***** válasza:
Azt hiszem megvan a kulcs szó. Tisztelet. Na ez az ami teljesen hiányzik ezekből az emberekből. Nem tisztelik a másikat. De talán még magukat sem. Nem állítom, hogy én soha semmiben nem hazudok, de ha mégis, annak biztos megvan az oka. Pl. miért mondjam el, hogy a meglepi bulit szervezem? Akkor hogy lesz az meglepetés? Sehogy. Ennek van értelme. De ennek a sok szirszarnak, amiből én is kaptam kilószámra...?! Ennek semmi értelme nem volt. És igazából nem csak ebben nyilvánult meg a nulla tisztelet, de ezzel kezdte! Hozzáteszem, nem csak a kapcsolatunknak szólt ez, hazudott mindenkinek, bárkinek, csak ki kellett nyitnia a száját. Szerintem az ilyen ember egyszerűen beteg! Szakítás után, ha már férfiként nem tudtam ránézni, próbáltam azért még emberileg kedves lenni vele, de azt is szanaszét hazudta.
2012. szept. 21. 22:55
 43/59 anonim ***** válasza:

42: "Hozzáteszem, nem csak a kapcsolatunknak szólt ez, hazudott mindenkinek, bárkinek, csak ki kellett nyitnia a száját."

Na ez volt nálunk is! Eleinte kerestem magamban a hibát, hogy rosszul reagálok, nem megfelelően kommunikálok, biztos én is hibázok... Aztán amikor már szétmentünk, elmentem egy összejövetelre, amit egy közös ismerősünk szervezett. Ő nem jött, de egy csomó haverja ott volt. Fél órán keresztül őt szidták hogy mekkora nagy hantás és sorolták kinek mit hazudott.

2012. szept. 21. 23:01
 44/59 anonim ***** válasza:
Ez is ismerős... Bár én már a kapcsolatunk alatt rájöttem, hogy mással is ezt csinálja, csak később tudtam meg, hogy szinte már profin nyomja!
2012. szept. 21. 23:09
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Mániákus hazudozó. Így hívják a dolgot. Sajnos nők is vannak így. Tök mindegy, hogy pici füllentés, mellébeszélés, ferdítés, nagyotmondás, lódítás, vagy frankón szemrezzenéstelen hazugság. Akármilyen is, aki egysze elkezdi és rendszeres, az nem tud róla leszokni.

Nekem van ilyen "barátnőm" sajnos, de betudom annak, hogy szegény már vagy skizofrén(vagy skizoid tünetei vannak), vagy mániákus hazudozó. Hiába lehet rá bármiben számítani, jószívű stb, csak egyszerűen nem tud arról leszokni, hogy ne a teljes igazságot mondja el, hanem hazudjon valamit. Nála mondjuk feltűnési viszketekség is. Egy ideig csináltam azt, hogy rákérdeztem dolgokra, vagy nem jött rá válasz, vagy terelt, vagy próbált valami új idiótaságot felhozni magyarázatként. Általában nem kérdezek vissza semmire már,csak meghallgatom, ezzel legalább elvan és max úgy gondolja, hogy annyira nem hat meg a hazugsága. Néha mások életéből,vagy amit épp hallott, próbál magára vonatkozólag valami nagyobbat mondani és hazudni :) Mondjuk nem tudom a párjának mikor nyílik már fel a szeme,remélem mielőbb.

2012. szept. 21. 23:17
 46/59 anonim ***** válasza:
bocsi szal viszketegség.
2012. szept. 21. 23:19
 47/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki reagált. Kezdtem már néha azt hinni, hogy bennem van a hiba. Én fogom fel túl mereven ezt a dolgot de ahogy olvasom más sem tartja elfogadható dolognak. Lehet tényleg megpróbálom ezt, hogy én is elkezdek neki hazudozni hátha kapcsol, hogy milyen szar érzés is ez és abbahagyja...:( Ha tudtok még valami ötletet szívesen venném. Köszönöm a könyvet is megkaptam, délután neki is kezdek az olvasásnak. Ha valaki érintett még a témában szívesen elküldöm én is! Nekem is van egyébként ilyen barátnőm, szóval nem csak a férfiak ilyenek...
2012. szept. 22. 08:11
 48/59 anonim ***** válasza:

"A példa amit mondtál totál hülyeség volt már bocs."

Ha éltél volna ilyen emberrel, akkor tudnád, hogy a példa életszerű. Múltidőben jelent ki dolgokat, amelyek nem jelentősek és haszna sincs abból, ha hazudik.

Konkrétan nekem hazudott a férjem, bevásárlással, házimunkával, ügyintézéssel, mindennel kapcsolatban. És ez nem számonkérős dolog volt. Pl. telefonbeszélgetés, ő otthon, én a munkahelyen, ebédszünetben. Beszélgetünk a napról, esti programról, szóba kerül mit kell csinálni. Mondja, hogy kiporszívózott. MÚLT IDŐBEN. Aztán hazamegyek, nincs kiporszívózva. Baj? Nem. Na és miért nem lehetett volna azt mondani, hogy úgy tervezem, hogy kiporszívózok.

És ez tényleg piszlicsáré hülyeség, de napi szinten idegesítő, hogy fölösleges és aláássa a bizalmat, mert a nagyobb dolgokban már nem tudok neki hinni.

Most el kell intézni valamit, van rá pár hetünk. Megkérdeztem, fel tudja-e hívni az ismerősét információért. Igen. 2 nap múlva mondja: felhívta. Múlt időben!!!! beszéltek. Most pénteken rákérdeztem, ja, nem is hívta, de majd fogja.

"Már miért hazudná azt hogy főzött valamit?Neki abból mi haszna lenne?Miért szívatna meg ezzel?"

Na épp ez az!!! Semmi haszna azon kívül, hogy nem hiszem el azt sem, amit kérdez.

"a te példád az már tényleg gáz lenne ha megtörténne,nyilvánvalóan nem ilyen dolgokra gondoltam,"

Én meg ilyenekre. Lehet, hogy neked hihetetlen, de van ilyen. És ez tényleg nem az a kategória, amikor a hazatérő férj egyszer késik a munkából, azt mondja túlóra volt, közben eldumálták a kollégákkal az időt.

2012. szept. 22. 10:57
 49/59 A kérdező kommentje:

Igen az a baj, hogy aki ebben nincs benne, nem tapasztalta az nem érti. Vagy el sem tudja képzelni, mert vele ilyen még nem volt.

Mondok egy konkrét példát, ez volt a legutóbbi hazugsága. Írtam már ebben a témában, gondolhatjátok akkor hogy valóban mennyire zavar a dolog:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Persze kiderült itt is a hazugság és az is hogy csak egy félreértés volt a vevővel. Szóval ha elmondja mi történt, utánanézek és nincs semmi baj. Így meg saját magát károsította 5000-el + szerzett még egy értelmetlen hazugságot. És ez csak egy példa sok közül. Valaki írta itt ezt a vacsit főzős dolgot, totál elhiszem hogy van ilyen...

2012. szept. 22. 11:10
 50/59 anonim ***** válasza:
52-esnek szólt.
2012. szept. 22. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!