Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudozik állandóan a párom?
Igen, én vagyok. Most folyamatos a hazudozás a pénzzel és a láthatással kapcsolatban.
A legjobb az volt, amikor az új leányzóval kissé összezördültem emailen, majd írta, hogy a kicsinek jobbulást kíván. Kérdeztem, hogy mi? Hát a vírusos hasmenés.... Ne voltunk betegek. Két napig röhögtem rajta, de nem válaszoltam. Pár hónappal később sem, pedig tudtam volna írni, hogy köszi a jókívánságokat, de csak most ért ide a hányós-hasmenéses vírus. Gondolom otthon azt adta be, hogy a gyerekeket látogatja, vagy azért nem tudja őket elvinni hétvégén, nem tudom.
Hát, amikor az A banknál lévő számlámról utalok a B banknál lévő számlámra, az 1 munkanap. Neki az A banknál lévő számlájáról az utalás az én A banknál lévő számlámra minimum 1 hét.
De ugyanez a közös ismerősünk számlájára már 2 hét alatt érkezik meg, holott egyik esetben sem határidős utalásról volt szó, hanem egy kérdésről: MIKOR TUDSZ UTALNI?
A felújításnál ő ment el vásárolni, én adtam a pénzt, rákérdeztem hogy mennyi volt, mondott egy összeget.... de akkor miért nyomja a kezembe a blokkot?????
De valahogy nem is képes egyenesen válaszolni semmire. Nálunk rugalmas a láthatás, mert változó időbeosztásban dolgozik. Mondja, hogy melyik nap vinné el a gyerekeket. Mondom oké, nekem akkor dolgom is van. Viszont hányra jössz? (mert ha reggel, akkor tőlem tudja elvinni a gyerekeket, ha este, akkor le kell őket passzolnom anyukámhoz, akivel ugyebár egyeztetni kell előtte és akkor onnan tudja őket elvinni)
Erre ő: el kell mennem A helyre és megbeszéltem XY-nal, hogy lehet hogy ő is jön, de ez attól függ...
-Hányra tudsz jönni????
-de mondom, hogy dolgom van, de lehet, hogy korábban végzek, de az is lehet, hogy lemondják..
-Mikorra tudnál jönni a gyerekekért?
-Talán reggel ha mégsem szólnak, hogy menjek A helyre, de akkor lehet, hogy beszaladnék B helyre, de az is lehet, hogy azt ma délután elintézem, de nem is sürgős, azt akár jövő héten is elintézhetem, mert C helyre is majd be kell ugranom, de az csak félóra....
-HÁNY ÓRÁRA TUDNÁL JÖNNI?????
-Te idegbeteg vagy, nem lehet veled megbeszélni semmit.
"Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik"
Akkor meg mi a f*sz bajod van ezzel?Kit érdekel?Te vagy itt már az ezredik példa a gyakorikérdéseken arra hogy a legtöbb nő mennyire elégedetlen és állandóan rinyál valami miatt egy párkapcsolatban
Tökéletes kapcsolat NEM létezik,mint ahogyan a szőke herceg sem,ezt kéne már felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!