Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudozik állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik állandóan a párom?

Figyelt kérdés
Párom 30 éves szóval nem egy komolytalan gyerekről van szó. Minden tökéletes a kapcsolatunkban kivéve az, hogy időként rajta kapom hazugságokon. Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik. Van olyan is, hogy nem hazudik csak nem mond el dolgokat, vagy elferdíti. Nem szoktam veszekedni vele szóval nem értem miért kell ezt művelnie.
2012. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
30-as, mondanál példákat? Te vagy, aki szültél neki?
2012. szept. 21. 21:05
 32/59 A kérdező kommentje:
Lassan én is úgy gondolom hogy ez kezd beteges lenni. Ugyanakkor lassan szerintem az is, ha valaki mindenben már a végén a hazugságot keresi. Párom egyébként nem rendel maga alá senkit. Inkább ő az aki háttérbe szorul. Amúgy amolyan csendes ugyanakkor nagyon határozott és gondoskodó típus. Mindig azt nézi mivel járhat a másik kedvében, nagyon alkalmazkodó és toleráns. Szóval nem egy szörnyről van szó csak sokszor nem őszinte.
2012. szept. 21. 21:08
 33/59 anonim ***** válasza:
Nekem ismerősöm ilyen, pszichiátriai eset. Tudja magáról, hogy beteges, amit művel, és ő sem érti, miért csinálja. Sokszor saját maga is elhiszi, amit hazudik. Állítólag kezelték ezzel, de eredménytelenül.
2012. szept. 21. 21:10
 34/59 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok. Most folyamatos a hazudozás a pénzzel és a láthatással kapcsolatban.

A legjobb az volt, amikor az új leányzóval kissé összezördültem emailen, majd írta, hogy a kicsinek jobbulást kíván. Kérdeztem, hogy mi? Hát a vírusos hasmenés.... Ne voltunk betegek. Két napig röhögtem rajta, de nem válaszoltam. Pár hónappal később sem, pedig tudtam volna írni, hogy köszi a jókívánságokat, de csak most ért ide a hányós-hasmenéses vírus. Gondolom otthon azt adta be, hogy a gyerekeket látogatja, vagy azért nem tudja őket elvinni hétvégén, nem tudom.

2012. szept. 21. 21:12
 35/59 anonim ***** válasza:
hű, sorra jutnak az eszembe a történetek, de majd vacsi után jövök.. :-)
2012. szept. 21. 21:15
 36/59 anonim ***** válasza:
Hm... A pénzzel mit hazudik?
2012. szept. 21. 21:16
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát, amikor az A banknál lévő számlámról utalok a B banknál lévő számlámra, az 1 munkanap. Neki az A banknál lévő számlájáról az utalás az én A banknál lévő számlámra minimum 1 hét.

De ugyanez a közös ismerősünk számlájára már 2 hét alatt érkezik meg, holott egyik esetben sem határidős utalásról volt szó, hanem egy kérdésről: MIKOR TUDSZ UTALNI?

A felújításnál ő ment el vásárolni, én adtam a pénzt, rákérdeztem hogy mennyi volt, mondott egy összeget.... de akkor miért nyomja a kezembe a blokkot?????

De valahogy nem is képes egyenesen válaszolni semmire. Nálunk rugalmas a láthatás, mert változó időbeosztásban dolgozik. Mondja, hogy melyik nap vinné el a gyerekeket. Mondom oké, nekem akkor dolgom is van. Viszont hányra jössz? (mert ha reggel, akkor tőlem tudja elvinni a gyerekeket, ha este, akkor le kell őket passzolnom anyukámhoz, akivel ugyebár egyeztetni kell előtte és akkor onnan tudja őket elvinni)

Erre ő: el kell mennem A helyre és megbeszéltem XY-nal, hogy lehet hogy ő is jön, de ez attól függ...

-Hányra tudsz jönni????

-de mondom, hogy dolgom van, de lehet, hogy korábban végzek, de az is lehet, hogy lemondják..

-Mikorra tudnál jönni a gyerekekért?

-Talán reggel ha mégsem szólnak, hogy menjek A helyre, de akkor lehet, hogy beszaladnék B helyre, de az is lehet, hogy azt ma délután elintézem, de nem is sürgős, azt akár jövő héten is elintézhetem, mert C helyre is majd be kell ugranom, de az csak félóra....

-HÁNY ÓRÁRA TUDNÁL JÖNNI?????

-Te idegbeteg vagy, nem lehet veled megbeszélni semmit.

2012. szept. 21. 21:55
 38/59 anonim ***** válasza:
30%

"Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik"

Akkor meg mi a f*sz bajod van ezzel?Kit érdekel?Te vagy itt már az ezredik példa a gyakorikérdéseken arra hogy a legtöbb nő mennyire elégedetlen és állandóan rinyál valami miatt egy párkapcsolatban

Tökéletes kapcsolat NEM létezik,mint ahogyan a szőke herceg sem,ezt kéne már felfogni

2012. szept. 21. 22:10
 39/59 anonim ***** válasza:
Tökéletes kapcsolat valóban nem létezik, de élhető igen. A hazugságokkal teli kapcsolat nem élhető. Az ilyen embernek kár megtanulni beszélni, hisz amit mond vagy igaz vagy nem. Egy ép személyiségű emberke max. 5 éves korára megtanul különbséget tenni igazság és hazugság között. Véletlenül nem hazudunk, annak mindig oka van. Még ha piti oka is. És akinek hazudunk, azt tudatosan verjük át, vesszük semmibe. Nincs ezen mit cifrázni.
2012. szept. 21. 22:30
 40/59 anonim ***** válasza:
#38: Párkapcsolaton kívül is beteges ez a semmiért sem hazudok, csak képtelen vagyok őszinte lenni, mert pszichiátriai eset vagyok dolog! Biztos te is díjaznád, ha a barátaid, a párod, a rokonaid lehazudnák neked a csillagot is az égről. De ha ez jó neked...
2012. szept. 21. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!