Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudozik állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik állandóan a párom?

Figyelt kérdés
Párom 30 éves szóval nem egy komolytalan gyerekről van szó. Minden tökéletes a kapcsolatunkban kivéve az, hogy időként rajta kapom hazugságokon. Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik. Van olyan is, hogy nem hazudik csak nem mond el dolgokat, vagy elferdíti. Nem szoktam veszekedni vele szóval nem értem miért kell ezt művelnie.
2012. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Erre ő tudna választ adni.
2012. szept. 21. 19:48
 2/59 A kérdező kommentje:
Ő se tud értelmes választ adni rá. Azt mondja ilyenkor hogy nem akart veszekedést. (de mondom soha nem veszekszünk) meg hogy nem tudja miért csinálta. Megígéri hogy többet nem fog hazudni, mert nem akar elveszíteni aztán eltelik pér hónap és mindig kiderül valami újabb dolog.
2012. szept. 21. 19:55
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszer veszekedj vele! Ha soha nem veszekszel vele, akkor soha nem fog megváltozni. Neki így jó, hiszen nincs semmi következménye.
2012. szept. 21. 19:56
 4/59 MRC31 ***** válasza:
75%
Érdemes elolvasni Allan és Barbara Pease - Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyvét. Rengeteg kérdésre megadja a választ. Ha nyitott vagy rá akkor írj privátot és elküldöm!
2012. szept. 21. 19:57
 5/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha 36 évet írtál volna, akkor azt hinném, hogy te vagy a volt férjem új nője.

Velem is megcsinálta, kértem, hogy neki van ideje, fizesse be a számlákat. Odaadtam a csekkeket és a pénzt. Este kérdezem, befizetted? Igen. Akkor add oda a szelvényeket, hozzátűzöm a számlákhoz. Jaaa, csak holnap tudtam volna feladni.

Mi lett volna ha azt mondja, bocs, mégsem jutott rá idő, reggel megyek???? Semmi, mert az az egy nap is belefért volna. Na ilyenek voltak nálunk. Magyarázat nincs rá.

2012. szept. 21. 20:00
 6/59 anonim ***** válasza:
88%

Ha 35 évet írtál volna, én meg azt hittem volna, hogy az exem új nője vagy... :D Ő is így kezdte, aztán kiderült, hogy beteges hazudozó. Szerintem klinikai eset.

Ő sem tudta megmagyarázni, miért csinálja.

2012. szept. 21. 20:03
 7/59 A kérdező kommentje:
Te jó isten, ilyen gyakori eset? Sokszor leültettem és szépen próbáltam megbeszélni vele (vagyis jóformán csak én beszéltem). Olyan is volt már ordibáltam vele az se hatott rá. Mindig ugyanaz volt a válasz hogy többet nem fog. Próbálok mindig újra bízni benne, de újra és újra eljátssza. Mondtam neki ha még egy apróságban nem mond igazat elhagyom, hát újra eljátszotta. Ha hű vagyok magamhoz kidobom, de tényleg olyan jelentéktelen dolog volt nem volt szívem. Most már a közömbösségnél tarok, imádom de már lassan úgy érzem immunis vagyok a hazugságokra meg se lepődök rajta.
2012. szept. 21. 20:10
 8/59 anonim ***** válasza:
68%
Észrevettem már én is , hogy a férfiaknál ez valami védekezési forma,de igazából ők se tudják, hogy mi ellen védekeznek. Lehet gyerekkorban látta, tudatalatti, vagy egyszerűen annyira általánosítás van érvényben a nőkről, hogy milyen hisztisek, ordítozóak, és házisárkányok, hogy amíg azt érzik, hogy nem ismerik igazán a másikat addig hazudniuk "kell", mert mint a párod is mondja, nem akarnak veszekedni, nem akarnak stresszesek lenni. Csak azt nem értik meg, hogy pont ezzel érik el azt amit nem akarnak :)
2012. szept. 21. 20:20
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatunk elején az én férjem is ezt csinálta, konfliktuskerülésből. Nálunk az vált be, hogy én is elkezdtem hazudozni őneki, de nagyon átlátszó módon, hogy biztosan észrevegye. Észrevette. Egy idő után magát is. Már évek óta nincs ilyen gondunk.
2012. szept. 21. 20:23
 10/59 anonim ***** válasza:
Most dobbenek ra hogy ilyet en is szoktam csinalni..foleg ez a szamlas sztori naon ram vall :),azzal hogy en masnap be is fizetem,meg ha nincs is kovetkezmenye ha megmondom az igazat mert tenyleg belefer masnap elintezni akkor is konnyebb ramondani hogy igen,magamnak sem tudom megmagyorazni hogy miert,de nem olyan szornyu ez,nem kell ezen boszankodni...persze minden eset mas,es en "fontos" dolgokkal kapcsolatosan sohasem hazudnek 30F
2012. szept. 21. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!