Mit tegyek, ha a családom állandóan a munkám miatt tesz megjegyzéseket?
nem értik meg,hogy nincsen jobb,nekik saját vállalkozásuk van több 10 éve ,nem voltak minimum 20 éve beosztottak.
Állandóan nekem nyafognak,hogy :miért nem fizetik ki a szünetet,miért nem hívnak többet dolgozni,ha sokat vagyok bent : miért kell ennyit dolgozni,miért kell este menni,miért kell korán menni ,minden nap elmondják ,hogy ez mennyire szar. Nem a legjobb,de különösebb gondom nincs vele, folyamatosan keresgélek azért mellé valamit,mert ez csak részmunkaidő.
De a családom úgy beszél állandóan mintha baromi okosak lennének,mintha én óvodás lennék.
Azt ne írjátok,hogy költözzek el,terveben van,de amig nemtalálok még egy munkahelyet,addig nincs rá pénzem.
Nő vagyok ,23 éves,és pont hogy a munka nem szar,persze mindennél van jobb,de szerintem nem rossz. Csak részmunkaidős,nekem ezzel van csak bajom,nekik meg mindennel
Otthagyni nem fogom az biztos,hiába magyarázok nekik hogy más munkahelyeken ezerszer szarabb,ők nem értik ,nem tudják mi a helyzet a "nagyvilágban" beosztottként,és nem hisznek nekem
"Állandóan nekem nyafognak,hogy :miért nem fizetik ki a szünetet,miért nem hívnak többet dolgozni,ha sokat vagyok bent : miért kell ennyit dolgozni,miért kell este menni,miért kell korán menni ,minden nap elmondják ,hogy ez mennyire szar. "
Amúgy kiváncsi lennék, hogy vállalkozóként is ilyen "igazságkeresőek" lennének a beosztottjukkal szemben.
A másik kedvencem amikor olyanok szólják le az álláskeresőket akiknek fogalmuk sincs az adott mai magyar helyzetről. (pl.: nyugdíjasok akik a "kádárista" teljes foglalkoztatásból indulnak ki, vagy azok akik évek- évtízedek óta valamelyik "lébecolos" állásban vannak ahová eleve protekcióval kerültek be)
Na általában Ők mondják azt, az álláskeresőkre, hogy munkakerülők, válogatósak, nagyravágyóak stb..
Ma Mo.-n az 1-1,5 millió munkanélkülire jut kb. 5000- 8000 álláshely. (és akkor lehet még sokat is írtam)
Ennek nagy részére meg eleve meg van az ismerős-rokon stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!