Mit tegyek, ha a családom állandóan a munkám miatt tesz megjegyzéseket?
nem értik meg,hogy nincsen jobb,nekik saját vállalkozásuk van több 10 éve ,nem voltak minimum 20 éve beosztottak.
Állandóan nekem nyafognak,hogy :miért nem fizetik ki a szünetet,miért nem hívnak többet dolgozni,ha sokat vagyok bent : miért kell ennyit dolgozni,miért kell este menni,miért kell korán menni ,minden nap elmondják ,hogy ez mennyire szar. Nem a legjobb,de különösebb gondom nincs vele, folyamatosan keresgélek azért mellé valamit,mert ez csak részmunkaidő.
De a családom úgy beszél állandóan mintha baromi okosak lennének,mintha én óvodás lennék.
Azt ne írjátok,hogy költözzek el,terveben van,de amig nemtalálok még egy munkahelyet,addig nincs rá pénzem.
Semmit nem tehetsz. Sokan élnek szemellenzővel. Egyszerűen nem tudják elképzelni, hogy valami máshogy van, mint azt ők elképzelik.
Pl. A nagymamám jön azzal, hogy úgy kell nektek (devizahitel). Miért kellett hitelből lakást venni? Igényeltetek volna a tanácstól lakást, ha sajátra nem futotta. Kedves mama, már nem utalgat a "tanács" csak úgy lakást a fiataloknak!
Öregek már. Dunsztjuk sincs mi folyik a világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!