Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu állandóan szid hogy...

Anyu állandóan szid hogy kezdjek valamit az életemmel, és nembírom már?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy semmiben nem vagyok jó. Se matekból, se fizikából, ilyesmikből amikből most hiány van.

2-es-3-as tanuló voltam gimiben(a szüleim nem engedték hogy szakközépbe menjek), letettem az érettségit és most fogalmam sincs mihez kezdjek.

egyedül a kézügyességem és a fantáziám jó de úgy látom, az sehol sem kell.

anyu azt mondja olyan szakmát válasszak ahol biztosan lesz állás...viszont azokat vagy az eszem miatt nem tudnám elvégezni vagy a fizikumom miatt (50 kiló vagyok, hosszú vékony csontú).

nem tudom mit csináljak

2012. szept. 7. 13:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
45%

Hallgass az anyukádra, ne őt und, hanem a semmitmondó életed!

Nem bántani akarlak, de gondolj csak bele, más embereknek nincs meg ez a lehetősége, hogy elmenjen tanulni , azt válasszon, amit akarjon!

Én nagyon hálás lettem volna érte annak idején, ha nem kell nagyvárosba költöznöm és a sulim mellett dolgozni, hogy megéljek!

Tudom, hogy az én gondom, nem más gondja.. DE(!) legyél hálás az anyukádnak azért, hogy szeretné, ha felnőtt korodban egy kicsit ezekkel a dolgokkal zökkenőmentesebben élhetnéd az életed!!!!!! Veled van , támogat és nem ellened!

2012. szept. 7. 14:01
 2/48 A kérdező kommentje:

az a másik amit elfelejtettem írni hogy csak olyanra mehetek ami ingyenes mert szegények vagyunk

így eléggé leszűkül a kör

2012. szept. 7. 14:04
 3/48 anonim ***** válasza:
46%
"2-es-3-as tanuló voltam gimiben(a szüleim nem engedték hogy szakközépbe menjek)," - Kérdező, javasold neki, hogy első sorban önmagát szidja... ha tényleg a szüleid kényszerítettek bele ebbe a szituba a saját akaratod ellenére, akkor elvárható tőlük, hogy oldják is meg, a gyerek nem felelős a szülő döntéseiért.
2012. szept. 7. 14:05
 4/48 anonim ***** válasza:
37%
De otthon lehetsz, kapsz ételt, míg te tanulsz, van fedél a fejed fölött és nem zavarnak el dolgozni! Hagyd már abba az ok nélküli önsajnálatod!
2012. szept. 7. 14:06
 5/48 A kérdező kommentje:

ezt már mondtam neki...az volt a válasza hogy így hogy gimibe jártam, minden szakma nyitva áll előttem...

fájt volna neki ha egy kicsit könnyebben megy a tanulás a szakközépben mert, talán nem hajtottak volna agyon ilyenekből hogy Fizika, amikből még plussz órák is voltak és örültem a kettesnek meg, talán most lenne egy szakmám is az érettségi mellett és nem nézném a hatalmas "távlatokat amik nyitva állnak előttem".

igazából nem állnak nyitva mert buta vagyok csak anyu ezt még most sem akarja belátni!

ételt és aszállást kapok...ja, meg folyamatos szidást, üvöltést. mind eddig egész életemben -.-

2012. szept. 7. 14:14
 6/48 A kérdező kommentje:
dolgozni nem zavar el... tanulni akar elzavarni olyan helyekre amiket nem tudnék elvégezni
2012. szept. 7. 14:16
 7/48 anonim ***** válasza:
85%

Tanfolyamot ingyen szerintem nem fogsz találni,

Menj be a munkanélküli központba,hátha tudnak ajánlani valamit. Ha munkát találsz, akkor abból tudsz gyűjteni tanfolyamra, ami érdekel.

A kézügyességeddel és a fantáziáddal nekem valamiért elsőre a dekoratőr, kirakatrendező jutott eszembe.

2012. szept. 7. 14:16
 8/48 anonim ***** válasza:
93%

Ha így állsz neki, akkor nem is fogsz tudni semmit elvégezni!

Döntsd el Te, hogy mit szeretnél? Tanulni vagy dolgozni????

2012. szept. 7. 14:17
 9/48 anonim ***** válasza:
77%

Hiába tartod magad butának, szorgalmas még lehetsz! És bemagolod.. kész! Megoldva a hatalmas gondod.. vagy szedd össze magad és menjél el dolgozni, füvet nyírni vagy kapálni és éld le így az életed!

Azért küldtek gimibe, hogy hátha megjön az eszed, hogy legyen egy érettségid és esetleg a 4 év alatt , ha valami csoda történik , még fősulit is átbukdácsolhatod!

2012. szept. 7. 14:18
 10/48 A kérdező kommentje:

csak olyat nem végezhetek el amiből túlképzés van.

ez igazán a bajom.

1)legyen belőle hiány 2)legyen ingyen 3)el tudjam végezni 4)ne úgy menjek azért dolgozni hogy okádni tudnék a dologtól ...de ez az utolsó kezd egyre mellékesebbé válni

amúgy van ingyenes néhány 22 éves korig amire mehetnék. egy a baj velük hogy vagy kell hozzá jogsi ami nincs, vagy számítógépes tudás... én meg még informatikából is kettes voltam :(

2012. szept. 7. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!