Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu állandóan szid hogy...

Anyu állandóan szid hogy kezdjek valamit az életemmel, és nembírom már?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy semmiben nem vagyok jó. Se matekból, se fizikából, ilyesmikből amikből most hiány van.

2-es-3-as tanuló voltam gimiben(a szüleim nem engedték hogy szakközépbe menjek), letettem az érettségit és most fogalmam sincs mihez kezdjek.

egyedül a kézügyességem és a fantáziám jó de úgy látom, az sehol sem kell.

anyu azt mondja olyan szakmát válasszak ahol biztosan lesz állás...viszont azokat vagy az eszem miatt nem tudnám elvégezni vagy a fizikumom miatt (50 kiló vagyok, hosszú vékony csontú).

nem tudom mit csináljak

2012. szept. 7. 13:59
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

38-as. leírtad azt amit én így nem tudtam leírni. de teljesen ugyanez.

de mostmár azért is azt csinálom ami nekem megy, nem érdekel ha nehéz lesz. vagy ez a kárpitos amit javasoltak vagy a bőrműves, esetleg ötvös.

most majd eldöntöm és ha messze van meg nem megy rögtön akkor dolgozok előtte valami segédmunkát akár hogy megkeressem rá a pénzt.

hiába akar valamit ha egyszer nem megy

2012. szept. 7. 15:32
 42/48 anonim ***** válasza:
87%
Jó döntés... hidd el, ha kiszabadulsz a jelenlegi visszahúzó környezetedből vagy legalább gondolkodásban függetleníted magad tőle, idővel minden könnyebb lesz. Járd a saját utad.
2012. szept. 7. 15:39
 43/48 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, nem olvastam el a válaszokat. Ha jó a kézügyességed és a fantáziád, akkor indulj el ezen a vonalon. Pl. az ötvös az jó, azzal én is szemezek. Ahhoz, hogy elkezdj valami kreatívat csinálni, végzettség sem kell, de még akár be is jöhet és még saját vállalkozás is lehet a vége.
2012. szept. 7. 15:49
 44/48 anonim ***** válasza:
74%

hány éves vagy, most jársz valahova beiratkoztál szeptemberben valahova?

nem szemétségből mondom de nem gondolod hogy pszichológussal kellene beszélni?

annyira beléd van rögzülve hogy buta vagy nem érted a fizikát nem tudsz gondolkodni hogy ez már kicsit sok még egy buta ember se mond ilyeneket itt valami más állhat a háttérben

2012. szept. 7. 17:19
 45/48 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kérdező! Ahogy mondták vagy te mondtad 22éves korig az első okj-s képzés ingyenes nappali tagozaton! Úgy tudom még a koli is! Bőrműves nem csak Pesten van! Nem tudom hova valósi vagy, de a közelben lévő megyei jogú városodban lévő összes iskoláját nézd végig, és lehet hogy találsz egy bőrművest vagy ötvöst ami indul! Ha kellene segítség írj nyugodtan! Pl én Debrecen közelében lakom, s tudom hogy ott van mind a kettő egy iskolában! Sok sikert! S ha kell segítség bátran írj! :)
2012. szept. 7. 17:58
 46/48 anonim ***** válasza:
50%
istenem akkor hülyeség hogy lenézik a szakközepet...komolyan sokkal többet ér mint egy egyszerű gimnázium.Sőt még többet is.Hisz ugyanazt az érettségit írod mint gimibe és még mellé szakmát is kapsz,és persze nem kerülsz ilyen szar szituba....
2012. szept. 7. 18:26
 47/48 anonim ***** válasza:

Tuodm már kicsit megkésve írok,de nincs neked véletelnül valami tanulás problémád?Diszlexia-diszgráfia,stb?

Csak azért kérdezem mert ugyanígy jártam Anyám is tanár.Beeröltettek egy elit gimnáziumba(ahol végig 2-3) voltam aztán még egy egyetemre is amit 7 év alatt bukdácsoltam végig(mert ugye aki nem diplomás az nem ember).Na,de egyetem alatt az egyik tanár mondta,hogy szerinte diszes vagyok elmentem vizsgállatra(anyám nem akarta,mondván ne legyen "diliflepnim",nincs énnekem semmi bajom csak lusta vagyok),és tényleg kiderült diszes vagyok,nem is kicsit!

2012. okt. 9. 17:27
 48/48 anonim ***** válasza:
Belga: Tinirock ;) hallgasd meg!
2014. jan. 28. 06:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!