Anyu állandóan szid hogy kezdjek valamit az életemmel, és nembírom már?
Az a baj hogy semmiben nem vagyok jó. Se matekból, se fizikából, ilyesmikből amikből most hiány van.
2-es-3-as tanuló voltam gimiben(a szüleim nem engedték hogy szakközépbe menjek), letettem az érettségit és most fogalmam sincs mihez kezdjek.
egyedül a kézügyességem és a fantáziám jó de úgy látom, az sehol sem kell.
anyu azt mondja olyan szakmát válasszak ahol biztosan lesz állás...viszont azokat vagy az eszem miatt nem tudnám elvégezni vagy a fizikumom miatt (50 kiló vagyok, hosszú vékony csontú).
nem tudom mit csináljak
38-as. leírtad azt amit én így nem tudtam leírni. de teljesen ugyanez.
de mostmár azért is azt csinálom ami nekem megy, nem érdekel ha nehéz lesz. vagy ez a kárpitos amit javasoltak vagy a bőrműves, esetleg ötvös.
most majd eldöntöm és ha messze van meg nem megy rögtön akkor dolgozok előtte valami segédmunkát akár hogy megkeressem rá a pénzt.
hiába akar valamit ha egyszer nem megy
hány éves vagy, most jársz valahova beiratkoztál szeptemberben valahova?
nem szemétségből mondom de nem gondolod hogy pszichológussal kellene beszélni?
annyira beléd van rögzülve hogy buta vagy nem érted a fizikát nem tudsz gondolkodni hogy ez már kicsit sok még egy buta ember se mond ilyeneket itt valami más állhat a háttérben
Tuodm már kicsit megkésve írok,de nincs neked véletelnül valami tanulás problémád?Diszlexia-diszgráfia,stb?
Csak azért kérdezem mert ugyanígy jártam Anyám is tanár.Beeröltettek egy elit gimnáziumba(ahol végig 2-3) voltam aztán még egy egyetemre is amit 7 év alatt bukdácsoltam végig(mert ugye aki nem diplomás az nem ember).Na,de egyetem alatt az egyik tanár mondta,hogy szerinte diszes vagyok elmentem vizsgállatra(anyám nem akarta,mondván ne legyen "diliflepnim",nincs énnekem semmi bajom csak lusta vagyok),és tényleg kiderült diszes vagyok,nem is kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!