Mit tegyek? Anyukám állandóan szít a barátom ellen.
Engem ez nagyon bánt, mert mindig szidja nekem, de amikor itt van nálunk a barátom, akkor mindig jópofizik vele, viszont már ez is egyre kevésbé megy neki, már a barátom is mondta, hogy érzi hogy valami nincs rendben.
Még mindketten a szüleinknél lakunk, ezért csak egymásnál tudunk találkozni, azt is csak hétvégente.
Nem lehetünk állandóan náluk sem, mert az ő szülei meg épp válófélben vannak és nagyon durva szokott lenni ott a helyzet, folyton megy az ordibálás meg a harc.
Mit tegyek???
Tudom, hogy szerelmes vagy, és ilyenkor az ember lánya mindent rózsaszínben lát, a szerelmét ért kritikákért nagyon haragszik, de gondold végig logikusan, van -e valóságalapja az anyukád ellenérzéseinek? Ennyi idősen én is mélységesen fel voltam háborodva, ha az aktuális fiúmat nem kedvelték a szüleim (hozzáteszem, ezek az "együtt járások" kimerültek a csókolózásban meg tapizásban, semmi komoly), most, huszonévesen már a hideg is kiráz azoktól az alakoktól, akik akkor tetszettek :D Ezek a fiúk amúgy mára elkallódtak mind, semmi életcél, csak züllés, adósságok.
A lázadás korában vagy, ilyenkor hajlamos az ember alábecsülni a szüleit, de hidd el, nekik annyi már az az élettapasztalatuk, olyan jó emberismerők lettek, hogy észrevesznek olyan gyanús jeleket, amiknek te nem tulajdonítasz nagy lehetőséget. Beszéld meg édesanyáddal a kétségeit négyszemközt (ne vádaskodva, hanem nyugodtan, őszintén, odafigyelve, érdeklődve), aztán gondolkozz el ezen a kapcsolaton, nem érdemes időt pazarolni egy olyan fiúra, aki mellett csak rossz irányba fejlődhetsz, bármilyen vonzó is! Az is tévedés sajnos, hogy a kedvedért majd megváltozik... Ha így van, bármilyen elképzelhetetlen is most, pár év múlva hálás leszel anyukádnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!