"Nyugalmi állapotban" a bimbóudvarom "ellazul", ez normális? És ez ellen mit lehetne tenni? (Hogy állandóan feszes legyen. )
Figyelt kérdés
[link] Tehát valami ilyesmi a bimbóudvar, de ha vízben vagyok vagy ha hűvös van, akkor tisztára megfeszül és ilyen lesz: [link] Remélem érthetően írtam le.:S2012. aug. 5. 18:58
1/11 anonim válasza:
Ez mindenkinek így működik :D Hőmérséklet változás vagy izgalom hatására a szövetek "megmerevednek".
Szerinted régen miért varrtak két pici gombot a ruhájukba elöl a nők? :)))))
3/11 anonim válasza:
Barcsak mindig megfeszulne. En pl le se veszem ferfiak elott a melltartom, pont azert mert akk olyan nagy szar....
5/11 anonim válasza:
Nem lehet ellene semmit tenni. Először nagyon szégyelltem a barátom előtt,hogy fúú milyen...meg hogy néz ki. De nincs mit tenni,ez természetes és kész.
6/11 anonim válasza:
NA engem meg az idegesít, hogy folyton "megfeszült", és hiába van rajtam melltartó, azt összes fényképen az látszik, hogy kidudorodik... :D
7/11 anonim válasza:
Mindenkinél így működnek a mellbimbók, hány éves vagy? :P
8/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok..de engem kifejezetten idegesít ha olyan alakú mint valamilyen gomba... Az tetszene ha állandóan olyan csúcsos lenne..
2012. okt. 11. 23:49
9/11 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom...
Ha "ellazul" a mellbimbóm (sőt, ilyenkor meg is duzzad), akkor undorító csőmellem lesz. :C 14/l
10/11 anonim válasza:
Utolsó: ennyi idősen még bőven növésben vagy, a melleid is fognak még kerekedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!