Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudozik állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik állandóan a párom?

Figyelt kérdés
Párom 30 éves szóval nem egy komolytalan gyerekről van szó. Minden tökéletes a kapcsolatunkban kivéve az, hogy időként rajta kapom hazugságokon. Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik. Van olyan is, hogy nem hazudik csak nem mond el dolgokat, vagy elferdíti. Nem szoktam veszekedni vele szóval nem értem miért kell ezt művelnie.
2012. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Régebben is volt jele (amíg együtt éltünk - külön és a családjánál is), de nem jelentős, meg nem is annyira szúrt szemet. Betudtam annak, hogy még összecsiszolódunk, nem ismer annyira, hogy tudja, én nem vagyok számonkérős-ellenőrzős fajta.

Előtte valahogy tudtam kezelni, de amikor jöttek a gyerekek és nem volt energiám körbeudvarolni és a cikornyás mondatokból kihámozni, hogy mi hogy van, akkor egyre többet veszekedtünk emiatt. Nem azért, mert nem csinált meg valamit, hanem hogy hazudozott. És tényleg piszlicsáré, ellenőrizhető dolgokban.

A bomba amúgy most fog robbanni, mert pár hete ő is szervezett egy szülinapi bulit az egyik gyereknek. Oda nem hívott meg egy kislányt, akivel ritkán találkoznak, de kedvelik egymást. A gyereknek és nekem azt mondta, hogy jelezte a másik családnak a meghívást, de nem értek rá. Én meg tudom, hogy nem hívta meg őket, mert számítottak is rá, egy közös ismerős révén tudták, hogy lesz és hogy volt szó a meghívásukról. Na most a két gyerek a jövő héten találkozik, borítékolom a beszélgetést:

-Miért nem tudtál eljönni a szülinapomra ami apánál volt?

-De nem hívtál meg rá.

2012. szept. 21. 20:44
 22/59 anonim ***** válasza:
77%

Én is szeretném ezt megfejteni. Az nem magyarázat, hogy ilyen családban nőtt fel, mert miért van sokkal több ilyen férfi, mint nő?....A Miért hazudik a férfi... c. könyv pedig bulvárpszichológia, más az első fél oldalra találni ellenpéldát, nem is keveset...

Feldmár mondta, hogy a párkapcsolatok 80-90%-a azért áll fenn, hogy elkerüljék a benne lévő felek az intimitást. Az intimitás kerülésének nagy szakirodalma van by the way. Lehet, hogy ez az oka...??

2012. szept. 21. 20:45
 23/59 anonim ***** válasza:
75%
Most ezen elgondolkodtam picit,nem mondhatnam hogy konfliktuskerulesbol csinalom ezt mert nem lenne belole semilyen konfliktus hogy pl: befizettem e a szamlat vagy sem de valahogy rostellem ha megigerek valamit es nem csinalom meg,valahogy ugy erzem szamonkeres amikor rakerdeznek- mikozben vagom hogy nem az,de tudatalattibol repul az automata valasz gondolkodas nelkul...baratnom ha elkap mindig bekop valamit pl: "nehazudj te sz@rhazi tudom h nemfizetted be!!" (vicces hangsulyal) ezen nevetunk egyett mindketten,aztan komolyra forditom a szot h "ok holnap frankon elintezem" es ugy is lesz..nalunk ezt igy szokas rendezni... 10-es voltam ujra
2012. szept. 21. 20:45
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok.

"Lehet rosszak az eszközeim, de mást nem tudom mit tudnék csinálni.:("

Szerintem nem nehéz összegyűjteni 50 nőt, aki ugyanígy vélekedik. Szerintem gyűljünk össze, és tartsunk meggyőző-foglalkozásokat.:) 50 főnek már csak elhiszi!

Elmondanánk, hogy milyen vonzó, de ez a tulajdonsága kapásból kizárja a kapcsolatra alkalmasak közé, ezért mivel mi már tudjuk, hogy hazug, nálunk nincs esélye. Az ízlésének megfelelő nőkből kéne összehozd az 50 fős csoportot!:)

És akkor elmehetne terápiára kinyomozni, hogy milyen rejtett erő kényszeríti őt hazugságra, és törölhetné magából ezt a programot.

2012. szept. 21. 20:48
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

12-es, szó szerint így vagyok én is!

...és még sokan mások!

"Az a baj hogy nekem a kis hazugság is hazugság. Minek? Semmi értelme. Csak magadat járatod le ha kiderül, na meg a másik érezheti azt hogy semmibe veszed. Egyet értek azzal, hogy az egyenes út mindig a legrövidebb. Te sem örülnél ha neked hazudoznának lépten- nyomon. Aki meg azt ajánlotta hogy csináljam én is lehet benne valami. Azt még nem próbáltam sose hogy én hazudjak."

2012. szept. 21. 20:52
 26/59 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként megjegyzem, hátha érdekel valami pasit, hogy egy ilyen betegesen mindenről hazudozó pasi után az ember 1-2 hazugság hallatán úgy menekül el a pasi elől, akármilyen jó pali is, hogy csak úgy porzik utána az út. Én már elve azt lesem, keresem, hogy miben hazudik az illető, a legkisebb apróságtól sikítófrászt kapok, mert nincs értelme, és csak annyi jön le belőle nekem, hogy idiótának néz. És akkor futááás!
2012. szept. 21. 20:52
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

26: na igen.

Én meg szültem neki.

Csajok, csak azt tudom nektek mondani, hogy az ilyen alaknak NE CSINÁLJATOK GYEREKET, mert ti hiába tudjátok kezelni és vagytok azzal tisztában, hogy amit mond, abból gyököt kell vonni, de a gyerek csalódott arcát nézni és papírzsepit hozni neki mert potyognak a könnyei, na az nagyon sz.r.

2012. szept. 21. 20:56
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

És mégegy!

Szerintem ugyanez az ok van számtalan más férfihazugság ill. férfiteszetoszaság mögött is. (Egy feltételezett megtorlás? Vagy még más is?) Azok a férfiak például, akik megnősülnek, de szeretőket tartanak, tehát semmibe veszik az összes nőt a feleségüket is beleértve, élhetnének úgy, ahogy szeretnének, 2-3-4-8 szerelmi kapcsolattal, az egyes kapcsolatok saját életenergiájának végéig. Tudvalévő, hogy rengeteg nőnek imponál, hogy valakit többen akarnak, s a férfinek van érzelmi és szexuális potenciája több nőre is. És? Teszik? Nem. Pedig a nőknek egyértelműen ez volna a jobb, ez nem járna veszekedéssel, megtorlással, veszéllyel.

Lehetséges, hogy pont a veszélyvállalás és a titkolózás miatt csinálják?

(Mindannyian?)

2012. szept. 21. 20:57
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

"csak úgy porzik utána az út. Én már elve azt lesem, keresem, hogy miben hazudik az illető, a legkisebb apróságtól sikítófrászt kapok,"

Így van ez minden jellemhibánál, amit már beazonosítottunk!

Nekem az is ilyen jellemhiba és vészjelző, ha valaki hatalmi rendben gondolkodik és pl. öndicsérőleg azt hangoztatja, hogy ő milyen sikeres. Az irányítási hajlam, stb. mind ide tartozik. Nem ismeri az ilyen ember az egyenrangú kapcsolatot, és a párkapcsolatban is az alárendelésre törekszik.

Lehetséges, hogy a hazugság is az uralkodás egy eszköze?

Ezeket miért nem tekintjük mentális betegségnek társadalmi szinten?

Én annak tekintem már régen.

2012. szept. 21. 21:02
 30/59 anonim ***** válasza:
75%

Persze, hazudnak a férfiak, na de előfordul nőkkel is ("árleszállításon vettem a ruhát 5 ezerért", holott 8 volt). Nem hiszem, hogy lenne ember, aki nem füllentett volna egyet-egyet.

Na de aki nekem jutott, az már az a szint volt, ami szerintem beteges. Ahogy telik a idő, egyre biztosabb vagyok benne, hogy szakszerű segítségre lenne szüksége.

Volt előtte is kapcsolatom, most utána is van, de ilyen mértékű hazudozást soha senkinél nem tapasztaltam.

2012. szept. 21. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!