Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudozik állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik állandóan a párom?

Figyelt kérdés
Párom 30 éves szóval nem egy komolytalan gyerekről van szó. Minden tökéletes a kapcsolatunkban kivéve az, hogy időként rajta kapom hazugságokon. Nem nagy dolgokra kell gondolni, sokszor teljesen értelmetlen kis hülyeségeben hazudik. Van olyan is, hogy nem hazudik csak nem mond el dolgokat, vagy elferdíti. Nem szoktam veszekedni vele szóval nem értem miért kell ezt művelnie.
2012. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, de nem érti meg hogy ezzel nem megvédi magát hanem pont az ellenkezője. Akár a kapcsolatunk is rámehet, mert végtelenségig nem bírom én sem. Utálom a hazugságot és nem tudom hogy tudnám megértetni vele. 2 éve küzdök, de azt érzem semmi értelme. Lehet rosszak az eszközeim, de mást nem tudom mit tudnék csinálni.:(
2012. szept. 21. 20:25
 12/59 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló az a baj, hogy nem tudom nem komolyan venni. Az a baj hogy nekem a kis hazugság is hazugság. Minek? Semmi értelme. Csak magadat járatod le ha kiderül, na meg a másik érezheti azt hogy semmibe veszed. Egyet értek azzal, hogy az egyenes út mindig a legrövidebb. Te sem örülnél ha neked hazudoznának lépten- nyomon. Aki meg azt ajánlotta hogy csináljam én is lehet benne valami. Azt még nem próbáltam sose hogy én hazudjak. Nem tudom mennyire menne, de ha tényleg ez lehet megoldás lehet kipróbálom.
2012. szept. 21. 20:29
 13/59 anonim ***** válasza:
83%

5. válaszoló vagyok.

Most, hogy csak a gyerekek miatt vagyok vele kapcsolatban, pontosan tudom, hogy hogyan kezeljem.

Csak tudod a szívem szorul el, amikor a kicsi telefonon beszél az apjával és utána csillogó szemekkel meséli, hogy az apja elviszi majd pár napra Párizsba és megnézik az Eiffel tornyot. És minden Eiffel tornyos képre MÁR FÉL ÉVE! mondja, hogy ő oda el fog menni, én pedig tudom, hogy nem.

És ez csak egy, hiába kértem, hogy inkább ne ígérjen semmit a gyerekeknek, mert aláássa a bizalmat, nem fognak neki hinni. A nagyobb múltkor úgy kezdte a mondandóját, hogy: "anya, tudom, hogy apában nem lehet megbízni, ezért légyszives.... " Ő már tudja, már csalódott eleget. Neki egy római utazás lett beígérve, horvátországi nyaralás búvárkodással, de legalább lett belőle egy 3 napos buszutazás most, hónapokkal később...

Amúgy szerintem ez klinikai eset, mert otthon sem velem, sem a szüleinél nem volt olyan légkör, hogy neki titkolnia kellett volna bármit is. Beszéltem az apjával, ő is nagyon ki van akadva rá és nem érti mi ütött a fiába.

2012. szept. 21. 20:29
 14/59 MRC31 ***** válasza:
31%
Mi férfiak másként működünk. A konkrét, határozott dolgokat tudjuk megjegyezni és komolyan venni. Ha pl. csekkbefizetésről van szó akkor nem hatásos az a kérés a nők részéről, hogy "fizesd be a számlát!", nekünk konkrétum kell: "Drágám fizesd be kérlek délután négyig a számlát!" A kérés sokszor többet ér mint a felszólítás mert azt parancsnak vesszük és elengedjük a fülünk mellett. Ordibálás se használ, csak a logikus érvelés határozott időpontokkal és számokkal. Részünkről ez nem eljátszás, csak másként működik az agyunk, nem jobban, sem rosszabbul csak másként, más "nyelven". Ugyanúgy van a fiú gyerekeknél, ha azt mondják neki, hogy "ülj le leckét tanulni!" ez számára parancs és ellenkezést vált ki, sokkal célszerűbb azt mondani, hogy "este hatig tanuld meg a leckét, utána játszhatsz lefekvésig".
2012. szept. 21. 20:31
 15/59 anonim ***** válasza:
100%
14: De én nem kértem, hogy határidőre fizesse be a számlát, volt pár nap elintézni. Nekem az volt a bajom, hogy rákérdeztem: befizeTTED (múlt időben)? Erre azt mondta, hogy igen. Semmiből sem tartott volna azt mondani, hogy nem, majd holnap.
2012. szept. 21. 20:33
 16/59 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, régebben is ilyen volt vagy ez mostanában alakult ki nála? Én mióta ismerem a párom ilyen és nála sem volt a családban indok a hazugságra. Teljesen normális családban nőtt fel szóval nem is értem.
2012. szept. 21. 20:34
 17/59 anonim ***** válasza:
21%

ma 20:33

lehet pont attól ijednek meg, ha rákérdezünk, mert adunk határidőt pl a te esetedben a pár nap, de ha te esetleg már másnap megkérdezed, akkor lehet azt hiszi, hogy hoppá ha megmondom, hogy nem akkor mérges lesz ezért hazudik. Lehet adni kéne pontos határidőt, és ha csak letelt akkor megkérdezni:) igaz, akkor már van mitől félniük ha addig se fizette be :D és még rá is hazudik :D

2012. szept. 21. 20:38
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
#10: Nem olyan szörnyű, csak a sokadik ilyen után az ember már azt sem hiszi el, amit a párja kérdez, és előbb vagy utóbb vége lesz a kapcsolatnak, mert ki a fene hiszi azt el, hogy a számláról hazudik, de másról nem?! Olyanról hazudik ami jelentéktelen, de fontos dolgokról nem... Ezt én pl. nem veszem be, és a saját példámba pl. jól is tettem.
2012. szept. 21. 20:41
 19/59 anonim ***** válasza:
#17: Ez abban az esetben áll, ha a párja minden csekknél leüvölti a fejét. De ha soha nem történt ilyesmi?! Akkor miért?! Vagy a volt barátnőt azonosítjuk az újjal? Ha a régi hárpia volt akkor az új is az? Meg minden nő az? Nem értem én ezt. Na mindegy. :)
2012. szept. 21. 20:43
 20/59 anonim ***** válasza:
78%

Azért csinálja "állandóan", mert nem rúgtad ki a 2. eset után.

Amúgy meg vagy elfogadod ilyennek, vagy rájössz, hogy mégsem tökéletes a kapcsolatod. Mert megváltozni valószínűleg nem fog.

De meg lehet kérdezni tőle, hogy szerinte ezt miért csinálja.

2012. szept. 21. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!