Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudozik állandóan a párom?
5. válaszoló vagyok.
Most, hogy csak a gyerekek miatt vagyok vele kapcsolatban, pontosan tudom, hogy hogyan kezeljem.
Csak tudod a szívem szorul el, amikor a kicsi telefonon beszél az apjával és utána csillogó szemekkel meséli, hogy az apja elviszi majd pár napra Párizsba és megnézik az Eiffel tornyot. És minden Eiffel tornyos képre MÁR FÉL ÉVE! mondja, hogy ő oda el fog menni, én pedig tudom, hogy nem.
És ez csak egy, hiába kértem, hogy inkább ne ígérjen semmit a gyerekeknek, mert aláássa a bizalmat, nem fognak neki hinni. A nagyobb múltkor úgy kezdte a mondandóját, hogy: "anya, tudom, hogy apában nem lehet megbízni, ezért légyszives.... " Ő már tudja, már csalódott eleget. Neki egy római utazás lett beígérve, horvátországi nyaralás búvárkodással, de legalább lett belőle egy 3 napos buszutazás most, hónapokkal később...
Amúgy szerintem ez klinikai eset, mert otthon sem velem, sem a szüleinél nem volt olyan légkör, hogy neki titkolnia kellett volna bármit is. Beszéltem az apjával, ő is nagyon ki van akadva rá és nem érti mi ütött a fiába.
ma 20:33
lehet pont attól ijednek meg, ha rákérdezünk, mert adunk határidőt pl a te esetedben a pár nap, de ha te esetleg már másnap megkérdezed, akkor lehet azt hiszi, hogy hoppá ha megmondom, hogy nem akkor mérges lesz ezért hazudik. Lehet adni kéne pontos határidőt, és ha csak letelt akkor megkérdezni:) igaz, akkor már van mitől félniük ha addig se fizette be :D és még rá is hazudik :D
Azért csinálja "állandóan", mert nem rúgtad ki a 2. eset után.
Amúgy meg vagy elfogadod ilyennek, vagy rájössz, hogy mégsem tökéletes a kapcsolatod. Mert megváltozni valószínűleg nem fog.
De meg lehet kérdezni tőle, hogy szerinte ezt miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!