Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjam fel, hogy valaha boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?

Figyelt kérdés

Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...

Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...

Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.

21/l

2012. aug. 29. 12:12
 81/96 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, hogy hiba volt megszületnem ha ennyire nélkülözhető és jelentéktelen vagyok annak aki az életemnél is fontosabb. Miért harcoljak? Ilyen nem létezik, hogy önmagamért, mert nekem csak ő a fontos. Semmi sem érdekel az életben igazán rajta kívül. Mielőtt megismertem semmi nem voltam.

Miért, mi más van még rajta kívül? Miért kellene mással foglalkoznom?

Igen, felesleges volt megszeretnem, azt nem tudom, hogy akkor minek édesgetett magához ha most eldob, mint egy koszos rongyot. Minek törődött velem annyit ha nem akart megszerezni magának?

Nincs hova tovább lépni, nincs kihez. Nem látom mással a jövőt, és ha látnám is akkor is ott bujkálna bennem élve eltemetve és bármikor előjöhet ez. Egyetlen szavába kerülne és felrúgnám miatta az egész életem, hiába lennék boldog mással. Ő az álmom, nem a boldogság, vagyis az lenne az igazi boldogság ha velem szeretne lenni vagy egyáltalán beszélni velem vagy értem küzdene úgy ahogy másért.

2012. szept. 2. 22:30
 82/96 A kérdező kommentje:
Egy halott előbb törődne velem, mint ő.... Akár meg is halhatnék, az sem számítana.
2012. szept. 2. 22:33
 83/96 anonim ***** válasza:
te hülye vagy
2012. szept. 2. 22:35
 84/96 A kérdező kommentje:
Lehet. Miért nem nálam érezte úgy, hogy meghalna ha el kéne engednie? :,/
2012. szept. 2. 22:41
 85/96 anonim ***** válasza:

Ha neki nélkülözhető vagy, akkor Ő neked miért nem? Élvezed, hogy szenvedsz ?:S Mit ad neked, amihez ennyire ragaszkodsz? Semmit. Magyarul szereted a nagy semmit. Vagy esetleg a múltat. De annak már vége van.

Neked csak Ő a fontos? Hát megint megkérdezem, hogy mire fel? Te fontos vagy Neki? Miért adod oda mindenedet, amikor Ő nem ad Neked semmit?

"Miért, mi más van még rajta kívül? Miért kellene mással foglalkoznom? "

Család? Barátok? Annyi dolog van, hogy holnapig írhatnám...

A miértekre meg ne keresd a választ. 1 dolog számít most. Az, hogy kimássz a srából, ne pedig zokogva fetrengj benne, amíg el nem nyel.

A továbblépésről meg annyit, h nem kell ahhoz egy másik pasi, hogy boldog legyél. Most neked nem is ajánlok párkapcsolatot, mert rohadtul be vagy sérülve lelkileg. Helyre kell jönnöd.

"Egyetlen szavába kerülne és felrúgnám miatta az egész életem...."

Ő felrúgná miattad? Pfh hát erősen kétlem. Akkor meg Te miért tennéd ezt meg? Szereted? Mit szeretsz benne? Mit ad Ő neked? szenvedsz.de ennyi.

Tessék gondolkodni.

2012. szept. 2. 22:48
 86/96 anonim ***** válasza:

Én is voltam így oda csajért, és ma már utálattal gondolok rá. Legyél nyugodt, kérdező, minden szerelemből ki lehet gyógyulni, pláne ha feltörlik veled a padlót. A szív kiveti magából azt, aki nem lehet az övé, csak engedni kell.

Ja, és számtalan olyan férfi van még, mint akit leírtál fönt. Egyszerűen számtalan.

2012. szept. 2. 22:53
 87/96 anonim ***** válasza:
Ennyi :) Én is átéltem ezt. Pont ezért féltem a kérdezőt.
2012. szept. 2. 22:54
 88/96 A kérdező kommentje:

Mert nem.., fontos nekem. Soha senkit nem szerettem még így. Reményt, hogy egyszer beszélünk és törődik velem. Vége van, de nem kell így lennie, nem élet az élet nélküle. Neki egy senki vagyok. Rengeteget adott, miért ne adnám mindenem?

Hiába vannak ezek, ha nincs szerelem élet sincs.

Nyeljen el ha úgy kell, csak törődjön velem....

Nem is szeretnék párkapcsolatot, viszont szükségem lenne valakire aki átsegít ezen és segít túlélni az életet nélküle. :'/

Mert szeretem. Lelkét szeretem. Egész életemben csak abban reménykednék, hogy egyszer valamikor beszélünk és, hogy egyszer ugyanúgy szeret engem... Nincs olyan pillanat, hogy ne hiányozna.

2012. szept. 2. 23:04
 89/96 A kérdező kommentje:

Persze, számtalan jó pár kmre tőlem és hiába jobbak, hiába szeretnének ha egyszer ő a minden.

Ami elérhető vonattal egy óra alatt az a táv elfogadható, de többet nem vállalnék...

2012. szept. 2. 23:08
 90/96 anonim ***** válasza:

Te is tudod, hogy soha nem fogja megadni amire vágysz. Reménykedni lehet, csak ebben az esetben tök felesleges.

Még gondolom friss ez a dolog..:S Na nembaj. Csak tudod nagyon rossz rájönni arra sok év után, hogy minden amit reméltél vele kapcsolatban, felesleges időpazarlás volt, és minden percet bánni fogsz amit a remény táplálásával töltöttél. De mi szóltunk..:\

2012. szept. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!