Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?
Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...
Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...
Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.
21/l
B@sszus te nem hallod magad??
totál zakkant vagy. valami gond van neked az agyadba és nem is kicsi...
csak ő miatta van értelme az életemnek....jajj te szegény lány, most mi lesz veled ha eljön a nagy hideg.
Fárasztó lehetett ezt az önsajnáltatást és végletességet eltűrni, pláne, ha nem viszonozta az érzéseidet, vagy nem tudom, hogy miért nem jött össze.
Mindenesetre már a tegnapi kérdésedhez is leírtam, hogy ennek így kb nincs értelme. Keseregsz, válaszolnak, tanácsokat adnak, és azt hajtogatod, hogy csak az a megoldás, hogy ő életed része lesz, ami viszont nem lehetséges, ha beszélni sem akar veled. Az meg végképp "vicces" (erre már nem tudok mit mondani), hogy a viszonzatlan szerelmed alanyát úgy érzed, hogy megcsalnád, ha mással lennél. Az nem lehet megoldás, hogy olyasvalakihez láncolod magad érzelmileg, aki nem kér belőled. Valójában csak te segíthetsz magadon, nem ő.
Ez olyan, mintha azon keseregnél, hogy nincs pénzed, és ahelyett, hogy elmennél dolgozni vagy valahogy máshogy szereznél, leszögeznéd, hogy neked csakis Soros György segíthet. Ő viszont tudod, hogy nem fog adni. Hibáztathatod eztán Gyurit, hogy miért nem ad, de valójában rajtad múlik, mert minden felnőtt ember felelős a saját életéért.
sok ember azon szokott gondolkodni, ha valami nem jön össze neki, hogy benne mi lehet a hiba, mit tett, mondott rosszul, vagy hogyan kellene változtatni a dolgokon, hogy jobb legyen, hogy fejlődjön
aztán vannak emberek, akik ezen nem gondolkodnak
de nem akarom tőled elvenni ezt az érzést, ami kitölt most
de itt nem találsz nyugalmat, az fix
fordulj pszichológushoz
tanácsra van szükséged és válaszra...de nincs értelme mert ugyanazt mondod és hajtogatod....
"Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?"----->
1. Add fel! És ha feladod mit teszel? öngyilkos leszel? Erősen kétlem.
2. nem leszel boldog az igaz szerelmeddel mert csak te vagy szerelmes és ő nem az és ezt nem érted meg sajnos...
Végül változtatni nem fogsz és nem tudsz és nem hallgatsz senkire, csak a saját síránkozásodat problémád hajtogatod folyvást és folyvást.
Könnyű amíg anyu vagy apu eltart addig valóban ráérsz erre.
ide pszichológus kell, de lehet az is kevés.
Neked egy nagy pofon kéne meg egy hidegzuhany.
Nem tehetek semmit az érzéseim ellen. Ő az életem értelme és az is marad örökre.
Nem tudna segíteni, varázsolni ő sem tud. Egy csoda kellene, hogy teljesülhessen amire vágyom.
Nincsenek barátaim, senkim sincs családon kívül, de a lelki dolgaimat nem velük fogom megvitatni. Nem szeretek bulizni.
Köszi. -.- Nem teszek semmit azért, hogy csak megdugni akarjon. Nemöltözöm ribancosan, de apácának sem öltözöm ilyen melegben.
Ismerkedés nekem nagyon unalmas, mindenkinek külön elmondani mindent....
Soha senki nem szeretett élete szerelmeként, hogy kéne felfognom? Nem egy könnyű kis nőcske vagyok akinek mindegy kivel van.
Egész életemben erre vártam, ennél türelmesebb nem tudok lenni, így is beleőrülök már ebbe. Túl sok ezt nekem elviselni.
Nekem a legkiábrándítóbb az igazság, hogy vagy barátnak se kellek vagy csak szexelnének egyet.
Te sem voltál még szerelmes ha képes vagy így beszélni!
Ha én vagyok akkor mi van? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!