Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?
Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...
Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...
Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.
21/l
Az a helyzet, hogy család meg barátok mit mondanának? Azt, hogy oké, annak ellenére, hogy szóba sem áll veled, azért még reménykedj és szenvedj miatta éveken át? Dehogy. Azt mondanák, mint minden külső szemlélő, mint mi is: felejtse el, lépjen túl rajta, ne benne keresse a boldogságot, hanem adjon esélyt másoknak is stb. Akármit beírtak neki, az volt a reakciója, hogy ő élete szerelme, és más nem kell neki, pedig ez a leírás alapján (nem áll szóba vele, nem viszonozza a szerelmét) nem megoldható. Egy 21 éves nőtől elvárható lenne, hogy még, ha fáj is, de ezt felfogja és feldolgozza, aztán továbblépjen, de ez meg sem fordul az illető fejében, helyette kínozza magát mindenféle ábránddal.
Ezért kéne pszichológushoz mennie, mert neki ilyen és hasonló esetek megoldása a feladata.
ja tök kedves vagyok.
csak már unalmas a csaj , vedd észre te is h ő nem csak szerelmes de fogyatékos is!
reménytelen eset ugyanazt hajtogatja. Oldalakon át és még fogja is ha nem hagyjuk abba a válaszolgatást....
Lehet egy fejbekólintás visszaállítaná a fejét.
Igaza van 1-2 válaszolónak.
könnyű addig csak azon sírni h jajj a szerelmem amíg nincs más dolog az életében...
menjen el dolgozni valami gép mellé 12 órába már nem ezen fog nyekeregni!
13:00-áska :)
na látod, de ennyire nem volt vészes mint itt szegény pici lánynak.
Neked is volt egy elborult elmés időszakod melynél tuti zakkantnak néztek páran vagy fogyatékosnak gondoltak h "Te haver mi a frász van ezzel?"
De csak sikerült.
És asszem ennyire nem volt nálad drasztikus a helyzet.
14:39-es.
igazad van.
Én is feladom reménytelen.
Hogy felejthetném el? Mindig hiányozni fog... Nem tudom feldolgozni. Hova lépjek tovább? Meg minek... Előbb utóbb a másik támasz is elhagyna, akkor meg az után sírhatnék. Nem én kínzom magam, ő kínoz azzal, hogy magamra hagyott.
Meg tudná oldani a pszichológus, hogy megismerjem életem szerelmét vagy, hogy belém szeressen és garantálná, hogy egy életen át boldogok leszünk? Meg tudná oldani, hogy mást jobban szeressek nála? Meg tudná oldani, hogy soha többé ne hiányozzon vagy, hogy ne nélküle kelljen élnem?
Hát én nem hiszek benne, hogy azt jutalmazza az élet aki jó. Egy ribancba bele tudott szeretni aki megcsalta 1 nap alatt, de belém nem? Hol itt a jutalom?
Mit érek vele ha sokan örülnének nekem, de nem rájuk vágyom, max kihasználni tudnám őket, de nem akarom. Nem pazarlás, megéri akárhány évet várni. Nem találok még egy ilyet. Nem ő az idióta hanem én, hogy azt reméltem lehet esélyem egy ilyennél aki ennyire tökéletes.
Dolgozom, te barom. Nem tetszik ne olvasd és ne válaszolj. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!