Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjam fel, hogy valaha boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?

Figyelt kérdés

Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...

Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...

Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.

21/l

2012. aug. 29. 12:12
 11/96 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlóan gondolkodsz, mint én...úgyhogy hidd el teljesen átérzem a helyzeted. Én már 25 éves vagyok és tudod egyre jobban szenvedek, sokszor van úgy, hogy nem látom értelmét az életnek. Rengeteg a baj és a probléma, valahogy minden nehezebbnek tűnik, nehezebben megoldható mint más emberek esetében...nekünk ez jutott. És ez nem önsajnálat, csupán tény!

Én is csak kapcarongynak kellenék a férfiaknak, egy két alkalomra, amíg nekik jó. De ezt soha nem engedtem és nem is fogom. Nagyon vágyom egy igaz társra, pedig a szívem mélyén érzem, hogy számomra nem létezik olyan, aki teljes szívvel elfogad és az Egyetlen, az Igazi legyek számára. Sajnos a rossz érzés elhatalmasodott már rajtam, nehéz tenni ez ellen főleg akkor, ha látom, hogy más velem egykorú nő milyen boldog. Esküvőt, jövőt, gyereket terveznek...én pedig itt vagyok egyedül, megkeseredve. Tudom, hogy csak nekem kell tennem ez ellen, de valami nem engedi, gátol! Hát ez az amit le kell győznünk!!! Ezt a kőkemény falat, ami miatt boldogtalanok vagyunk.

Csak azért írta le mindezt, hogy lásd vannak emberek, akik nagyon hasonló helyzetben vannak mint te. Sőőőt!!!

Soha ne add fel és küzdj! Hidd el magadról, hogy értékes ember vagy! Talán az majd segít egy picit!

Minden jót!

2012. aug. 29. 12:33
 12/96 anonim ***** válasza:

Hallod, van itt az oldalon egy 22éves debreceni csávó, ő úgy szeretgetne hogy az már neked is sok lenne:D

Nem nehéz megtalálni, mindennap szokott írni 1-2-3 kérdést hasonló stílusban int most te:D

2012. aug. 29. 12:38
 13/96 anonim ***** válasza:

dráága 11-es!

Sajnos ez a te és a ti hibátok is a kérdezővel!

Nem csak az a "több" pasi hibás hanem ti is. El kéne gondolkodni azon h mi lenne ha változtatnátok a gondolkodásotokon.

És nem negatívan hozzá állni.

Mert 21, 25 évesen így leragadni, hogy kész ennyi, ezek tények. és nem lesz jobb és jajjj isteneeem mi lesz velünk.

Mi lenne ha végre felnőnétek, és nem odaadnátok magatok elsőre a pasiknak.

le lehet hurrogni de nagyon sok hiba van bennetek is!

2012. aug. 29. 12:38
 14/96 ASOT ***** válasza:
76%

Az a baj , hogy leírjátok itt a gondjaitokat a lelki sérüléseiteket és az életeteket.

Tanácsot kértek, de mi lenne ha néha próbálnátok a szerint cselekedni is néha néha megfogadni mások tanácsát?

Mindenki kesereg itt, de nem változtat és nem tesz szinte semmi annak érdekében hogy történjen is valami. Istent meg várhatjátok h leszáll majd és mindent jóra fordít.

Az a mesekönyvekben van h jön majd a herceg és minden happy lesz.

21 éves vagy a másik hozzád hasonló válaszoló meg 25 asszem,. ennyi idősen itt tartotok???

Ez a legnagyobb gond és emiatt feladnátok mindent??

Mi lenne ha kisgyerekkel maradtatok volna egyedül vagy 2-vel, és nem lenne anyu apu akinél lakhatnátok aki eltartana hanem egyedül laknátok gyermeketekkel egy lakásban fizetni albérletet és a gyerek és munkahely...

Itt nem áll meg az élet Drágáim!!

2012. aug. 29. 12:43
 15/96 ASOT ***** válasza:
64%
bocs a kioktató hangnemért, de itt nem az a megoldás h körbeüljük együtt a tábortüzet és együtt siránkozzunk.
2012. aug. 29. 12:43
 16/96 A kérdező kommentje:

Falat kaparom már, hogy nincs olyan férfi akivel úgy éreznénk nem kellene más, egyszerre lenne barát és szerelem is és egymással képzelnénk el a jövőnket és úgy is alakulna, hogy boldogok legyünk együtt.

Lehet azt kellene, de neki is csak nyűg lennék, nagy ívben leszarja ő is, annyit meg nem fizetek. Meg attól még nem toppan be az életembe életem szerelme, szerintem nem oldana meg semmit egy pszichológus.

Ismerkedni jókedvűen lehet, de úgyis csak addig kellenék amíg megszeretem őket aztán eldobhatnak bármikor. Úgysincs rám szüksége senkinek igazán és úgysem fog szeretni senki, csak érdekből.

Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, de nem lesz jobb nekem ha másnak is ugyanilyen szar.

Nem érezhetem egyszerre több embernél is, hogy nekem ő kell és senki más...

Szánok rá időt, hogy megismerjem, nem könnyen leszek igazán szerelmes.

Az igaz, hogy mindent elmondtam. Megnyugtató ha van az embernek egy olyan barátja akinek mindent elmondhat, aztán amikor ez megszűnik oda a világ. Rajta kívül nem volt ilyen kapcsolatom senki mással, sőt, alig beszélgettem valakivel.

Persze, tudom, hogy léteznek. Nem jövök össze senkivel szerelem nélkül és pont ezért vagyok ilyen szeretetéhes.

Egész életemben erre vágytam, nem adom fel könnyen egyáltalán.

Nem ezt írtam. Kihasználnak vagy szimpla beszélőviszony vagy én nem viszonzom (bár nem szoktam megadni a lehetőséget ha érzem, hogy nem tudnám viszonozni és esetleg talán többet akarhatna később).

Nem az értékem fejezi ki egy kapcsolat csak meghalok már szeretet/szerelem nélkül.

Dehogy első látásra. Mikor mondtam ilyet? :D Megismerjük egymást, egymásba szeretünk és életünk végéig boldogok lennénk, ez a tervem ahogyan lennie kellene. Hogy a fenébe mosolyogjak meg minek amikor senki sem szeret élete szerelmeként?

Nem álom, tényleg így érzem, nem kell más rajta kívül. Nem tudnék mégegyszer így szeretni más, még egyszer így odaadni a lelkem, hogy szinte eggyé váltam vele.

2012. aug. 29. 12:44
 17/96 A kérdező kommentje:

Tőlem Debrencen nagyon messze van.

Ezt úgy hívják szerelem, nem leragadás. -.-

Elárulnám ezt a szerelmet ha mást szeretnék később. Mintha megcsalnám.

Mit kellene változtatni? Erőszakoljam meg az érzéseimet? Ne szeressem? Tegyek úgy mintha meghalt volna vagy mintha soha nem ismertem volna és soha nem szerettem volna?

Gyerekhez férfi kéne, egy társ akivel lehet előre tervezni és nem csak azért mert nincs más, szóval nem jutok el odáig, hogy ilyen problémáim legyenek.

2012. aug. 29. 12:51
 18/96 ASOT ***** válasza:
82%

bocs de ezzel a hozzáállással és felfogással, meg hogy "nála senki sem leszt jobb és még egy ilyen tökéletes nicns meg hasonló" ezzel nem sokra mész. azaz semmire.

ha itt leragadsz akkor megszívtad.

És mivan sulival, majd munkahely?? jajj nem lehet nem bírom csinálni mert sz@r az életem és életem szerelme nincs velem?

Mi ez óvoda? 14 éves kis hisztis önsajnáltató embernek tűnsz ezzel, 21 éves korod ellenére.

Ezzel csak annyit érsz el hogy a normálisabb pasikat meg sem látod észre sem fogod venni.

Minden pasiban csak a rosszat látod...mert majd mindenki csak kihasznál.

Gratulálok nektek! Addig örüljetek amíg nem kell szembesülnötök az élet valódi nehéz oldalával.

és csak ennyi a nyűgötök h sírtok egy beteljesületlen szerelem után. meg sírni h nem létezik normális pasi.

Próbálok ezen az oldalon értelmes választ adni!!!. De! az ilyen semmitmondó siránkozó embereknek akik változtatni sem akarnak és képtelenek felállni, és gyengék mert "jajj mindenki szemét jajj sz@r a világ jajj végem van jajj szerelmem elhagyott most végem van"

2012. aug. 29. 12:52
 19/96 ASOT ***** válasza:

kár h ő nem így érez: "Elárulnám ezt a szerelmet ha mást szeretnék később"

igen leragadnál egy reménytelen jövőt illetően ami után nem marad más csak kínzó és hiú ábránd.

2012. aug. 29. 12:54
 20/96 anonim ***** válasza:

sorry De ASOT-nak teljesen igaza van.

el kéne gondolkodnotok.

csak olvasd vissza miket írtál.

2012. aug. 29. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!