Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjam fel, hogy valaha boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?

Figyelt kérdés

Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...

Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...

Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.

21/l

2012. aug. 29. 12:12
 61/96 anonim ***** válasza:

Tévedsz, mert a gondolkodásodon kell változtatni. Az érzéseiden tényleg nem tudsz. Elárulom neked, hogy még én is szerelmes vagyok abba a srácba, hiszen még nem volt olyan régen ez a dolog. De rájöttem arra, hogy nem olyan tökéletes, mint amilyennek én láttam. Neki is vannak hibái, bár igaz,mivel szeretem, nyilván ezekkel együtt is elfogadnám. De el kell fogadnom, hogy ő nem engem választott, ahogy neked is. Van egy olyan mondás is, hogyha szeretsz valakit, akkor elengeded. Tudom, hogy elég hülye mondás,de azért van benne igazság. Sajnos bele kell törődnünk abba, hogy nem minket választott a másik. És annyi pasi van még a világon! Ezért kell a gondolkodásodon változtatni, hogy ezt belásd. Hogy más is van, nemcsak ő. És lehet, hogy az a másik sokkal jobb, mint az előző. Csak te elvakult vagy és csak egy emberre koncentrálsz. Keress valaki mást! Hidd el, hogy ez egy jó megoldás én is ezt teszem. Egy olyan valakit, aki igazán, értékel, megbecsül. És azt is hidd el, hogy vannak még értelmes srácok, bár tény és való kevesen vannak, de vannak. Olyanok, akik nem a ribancokra buknak, hanem egy normális lányt keresnek. Csak nyitottabb szemmel kell járni és több embernek esélyt adni, hogy megismerd őket. Meg eljárni társaságba, hogy új embereket ismerj meg. Ha otthon ülsz a négyfal között és siránkozol, hiába várod nem fog becsöngetni a szőke herceg a fehér lovon. Pedig ugye milyen jó lenne! De nem ehhez tenni kell. Járj el otthonról, ismerj meg új embereket.

HA MÁSKÉNT TEKINTESZ A VILÁGRA, A VILÁG IS MÁSKÉNT TEKINT RÁD.

Tudom, hogy ezt már írtam, de szerintem tényleg egy jó mondás és megfontolandó. Ennyi, többet nem tudok írni. Remélem valamit segíteni tudtam. A legjobbakat kívánom neked!

2012. aug. 29. 15:12
 62/96 anonim ***** válasza:

Borzasztó görcsösnek tűnsz. Kevés taszítóbb dolog van egy férfi számára, mint amikor egy nő csakis élete nagy szerelmét keresi, már az első randin azt vizslatja rajtad, hogy vajon te vagy-e élete nagy szerelme. A jövő semmi titkot nem tartogat, és soha semmi nem alakulhat ki spontán, mert mindig meg vagy mérve, mindig értékelve vagy, és a csaj mindig mindent, amit csinálsz, megítél abból a szempontból, hogy vajon az élete nagy szerelme lehet-e az, aki ilyet tesz.

Ez egyszerűen őrület, ettől csak menekülni lehet - és ne gondold azt magadról, hogy ettől a gondolkodástól te mélyebb érzésű vagy, mint a többiek. Éppen ellenkezőleg, csak intoleráns és követelőző vagy, és felszínes gondolkodású, mivel fogalmad sincs az emberi kapcsolatok sokszínűségéről.

Várni te nem vársz az igazi érzelmekre, próbálkozni nem próbálkozol, inkább azt várod, hogy a férfi már az első másodpercben feleljen meg 100%-ig, és ezt eddig egy olyan férfiban sikerült megtalálnod, akit nem is ismersz igazán, és aki "le se szarja, hogy élsz-e"? Hát miféle szerelem az ilyen, mit lehet akkor várni tőled? Valójában ennek a férfinak valószínűleg az az egyetlen erénye, hogy egyedüliként sikerült valahogy betolakodnia az álomvilágodba. Belé kapaszkodsz, mert nincs más, ha más jött volna, abba kapaszkodnál.

2012. aug. 29. 15:12
 63/96 A kérdező kommentje:
Ülje le, empátia 1-es!
2012. aug. 29. 15:13
 64/96 anonim ***** válasza:
Te meg kérdező hajítsd ki a billentyűzeted vagy a laptopodat mert az ilyennek nem való egyik sem!Mit siránkozol?Nem is csodálom hogy nincsenek barátaid!És szerinted melyik csávónak kell egy ilyen hisztis begyepesedett idióta liba?Ha valaki ép elméjű messziről elkerül téged....
2012. aug. 29. 15:19
 65/96 anonim ***** válasza:

kamu kamu kamu! fake fake fake!

menj aludni!

2012. aug. 29. 15:20
 66/96 A kérdező kommentje:

Na látod.... Akkor miről beszélünk ha még szerelmes vagy. Persze, mindenkinek vannak, de neki el tudtam fogadni. Másnak lehet nem tudnám. Elengedem, de belebolondulok, hogy élhetnék nélküle boldogan? Nem érdekel hány pasi van a világon ha egyszer nem érhetnek fel vele. Nem azért szeretem mert ő a legjobb hanem mert ő, ő, a lelkéért. Benne is volt pár ami zavart, de nem érdekelt, akit szeretsz az mellett kitartasz hiába jobb a másik. Keresek mást, de nem találok olyat akit tudnék is szeretni és ennyire benne látnám a jövőm, ahogy vele. Nem érzem egyiknél sem, hogy vele el tudnám képzelni az életem és csak ő kellene.

Hogyan járjak társaságba ha nincs kivel? Meg a fenének van kedve eljárni társaságba ha azzal baszogatják, hogy miért beszél keveset, miért visszahúzódó és félénk stb... Parkba járok el, de inkább csak kulturálatlan ordítozós sekélyes embereket találok. Igen, segítettél valamit. :)

Nem az első randin közlöm, hogy életem szerelmét keresem. xD Amúgy szeretek előtte elbeszélgetni neten mielőtt élőben letámadna egy ismeretlen. Pár hónap beszélgetés után már nem feszengek ha talizni kell.

Miért kéne titkot tartogatnia a jövőnek, jó tudni előre kire mennyire számíthatok mielőtt feleslegesen megszeretek valakit. Tényleg nincs, soha nem voltak érdemben emberi kapcsolataim, soha nem volt rám szüksége senkinek.

Nem várom el, de érzem az első 15-30 percben kivel alakulhatna ki több is. Akivel nincs meg azzal nem erőltetem.

Dehogynem ismerem igazán, nagyon is jól, minél jobban megismertem annál jobban beleszerettem. Hidd el, nem az egyetlen erénye... Rengeteget megismertem előtte, egy se volt hozzá fogható.

2012. aug. 29. 15:32
 67/96 anonim ***** válasza:
De NEM kellesz neki akkor meg???
2012. aug. 29. 15:36
 68/96 A kérdező kommentje:
Akkor várok amíg kellek vagy találok olyat akit megszeretek úgy ahogy őt és benne látom a jövőm.
2012. aug. 29. 15:39
 69/96 anonim ***** válasza:
És nem gondolod, hogy ha lettek volna már emberi kapcsolataid, akkor másképp látnád a világot? Vagy esetleg ha már lesznek, nem gondolod, hogy az változtatna rajtad? Aki csak magában van teljesen elszigetelten és a csodára vár, az saját magát sem ismerheti igazán. Pont a hozzád hasonló, tapasztalatlan emberek szoktak hatalmas, irtózatos nagyot tévedni, amikor végül megszeretnek valakit, sőt, tulajdonképpen veled máris ez történt, és valószínű, hogy tapasztalat és a valós élettel való kapcsolat nélkül legközelebb is ugyanez fog történni.
2012. aug. 29. 15:40
 70/96 A kérdező kommentje:

Ezen még nem gondolkodtam, lehet igen lehet nem...

Tapasztalatlan vagyok, de jó emberismerő. Szerintem felesleges úgy kapcsolatba lépni, hogy nincs meg a szerelem és nem vele képzelem el az életem, mert nekem nem lenne türelmem egy olyannal vesződni akit nem szeretek és akiben nem látom a jövőt.

2012. aug. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!