Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?
Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...
Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...
Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.
21/l
Miért érzem úgy, hogy te vagy az a csaj, akivel tegnap beszéltem itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ezek a kérdések valójában nem is kérdések, hanem csak önsajnáltatás és különféle figyelemfelkeltés elhelyezésére szolgáló platformok. Egy pszichológusnak pont az a dolga, hogy segít neked, persze ehhez neked is akarni kell. Ilyen pedig, hogy valakivel egymásba szerettek és életetek végéig együtt lesztek, nincs ebben a formában. Lehetséges, hogy egy boldog párkapcsolat kitartson 50-60 éven át, de ezt előre nem lehet látni. Az emberek változnak, a kapcsolatok változnak, a körülmények változnak... Ezeket 1-2 évig lehet látni jó emberismerettel, de nem tudhatod, hogy utána mi lesz, csak akkor, ha már ott tartatok. Az emberi kapcsolatok egyik célja, hogy a felek tanuljanak egymástól valamit, és egyáltalán nem biztos, hogy az a valaki 5 vagy 10 év után is melletted lesz, legalábbis ezt pár hónap ismeretség után nem jelentheted ki biztosra. Ez nem jelenti, hogy akkor mindennek szomorú vége lesz, mert ennyi idő alatt adhattok nagyon sok jót egymásnak, és el lehet válni békével, szeretettel is. Amit te akarsz, az valami mesebeli utópia a tökéletes férfival, akinek csak te kellesz és fordítva is, és nem kérdés, hogy életetek végéig együtt lesztek, holott a valóságban ilyet nem lehet kijelenteni csak úgy.
Ha az igazsággal nem megyek semmire, sajnálom.
Dolgozom még, aztán kezdődik a suli, de nagy ívben leszarom.
Mert csak megdugni akarnak! Fogalmad sincs milyen rossz amikor csak ezért kedvesek veled.
Ilyet nem írtam sehol, hogy nem létezik normális pasi. Ez a beteljesületlen szerelem volt az egyetlen értelme az életemnek!!!
Csak úgy lehetek boldog ha ő része az életemnek, ha nem akkor szinte mindegy mi lesz velem.
Te már annyira igényes vagy, hogy vszeg senki sem lesz hozzád elég jó, így boldog egyedüllétben élheted életed, abban a tudatban, hogy neked elveid vannak, amiket sem idő, sem ember nem tud kikezdeni.
"Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki."
Ez a mostani kiszemelted is csak egy érinthetetlen idol, amit bár megtaláltál, de lépni sosem fogsz felé, mer ő is csak az emberektől való távolságodat hivatott reprezentálni. Kár is lenne vele összejönnöd, mert akkor kiderülne a nyilvánvaló, hogy valóban csak hús vagy!
na tessék a 13:00-ás is ilyen volt csak képes volt kinyitni a szemét és látni hogy nem itt áll meg az élet és nem egy ember miatt feladni mindent.
így van 13:00-áska?
te így szoktad leereszteni a fáradt gőzt, 27.es? :)
azt érzem, h mi nem tudunk neked segíteni
többre van szükséged egyszerű tanácsnál
menj szakemberhez
Találtam már olyat aki tökéletes lett volna tehát mégsem olyan irreálisak az elvárásaim.
Látszik nem olvastad a kommentem, akkor olvastad volna, hogy ő nem akart tőlem semmit.
Szerintem utána is ő lesz a tökéletes, mással csak azért leszek mert vele nem lehet. Nem akarom elfelejteni, nem akarom elárulni ezt a szerelmet. Csak az övé lehetek, senki másé. Milyen jogon szerethet engem más amikor csak őt tudnám szeretni? Nekem ő az életem.
Az egyetlen dolog ami érdekel az életben az ő. Számomra az élet kizárólagos értelme a szerelem.
De minek belekezdeni ha csak arra a pár évre van mellettem, akkor minek hagyja, hogy megszeressem feleslegesen? Minek elválni szeretettel? Ha van szeretet akkor folytatni kell.
Sajnos nem lehet. :/ De akkor minek élni???
Nem kérek virágot, élőt az élőnek.
Nincs kivel elmenni berúgni vagy szivni.
ő nem segíthet neked
személyiségzavarról hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!