Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjam fel, hogy valaha boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?

Figyelt kérdés

Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...

Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...

Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.

21/l

2012. aug. 29. 12:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 A kérdező kommentje:

Nem időpazarlás, mert amúgy sem találnék mást. Akinek közel kell kerülnie az úgyis közel kerül. Nem vagyok jégből... Csak nem szeretném úgy ahogy őt.

Már neki sem tudnám így odaadni a lelkem, csak vágyom rá, hogy szeressen vagy picit törődjön velem...

2012. szept. 2. 23:26
 92/96 anonim ***** válasza:

Hiányzik? Mi hiányzik? Hiszen sosem voltatok együtt, sosem szeretett vissza, csak az ábrándjaid hiányoznak, nem ő. Semmi más nem történik, minthogy a szeretethiányodat pont őrá vetíted ki.

Egyébként nem vagy egy jelentéktelen senki, ha az lennél, mi sem foglalkoznánk itt ennyit veled.

Ez meg mi a franc, hogy egy órányi vonatozás? Előbb azt írod, hogy a szerelem az életed értelme. Az életed egy órányi vonatozást ér meg neked? Az ember, ha igazán szeret valakit, a világ másik felére is elmegy érte.

2012. szept. 2. 23:29
 93/96 A kérdező kommentje:

Törődése hiányzik, hogy halljam a hangját, tudjam mi van vele, hozzáérhetek, érezzem a közelemben.

Nem vagyok, csak neki.

Igaz, ilyet csak érte vállaltam volna be, vele akárhová csak a közelében lehessek, egy újért nem.

2012. szept. 2. 23:36
 94/96 anonim ***** válasza:
akkor viszont kellemes szenvedést.....
2012. szept. 2. 23:41
 95/96 anonim ***** válasza:

Hát, kérdező, én jóval idősebb vagyok nálad (36), és tapasztalatom alapján aki őrülten tud szeretni egyszer, az őrülten tudd szeretni másszor is, úgyhogy legyél nyugodt benne, leszel te még ugyanígy oda másért is. Bár az is igaz, aki hajlamos a reménytelen szerelemre, az sokszor újra meg újra reménytelenül lesz szerelmes. De ebből az ördögi körből, meg most ebből a borzalmas szerelemből is, csak te léphetsz ki, a magad erejéből.

Ha meg nem akarsz kilépni, akkor ne panaszkodj, elvégre azt az életet éled, amit te választottál.

2012. szept. 2. 23:48
 96/96 A kérdező kommentje:
Én választottam, csak nem így tervezem. Lenne más akkor is csak arra vágynék, hogy ő szeressen...
2012. szept. 2. 23:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!