Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel, hogy valaha boldog lehetek az egyetlen igaz szerelmemmel aki viszont is szeretne?
Elképesztően szeretethiányos vagyok, soha senki nem törődött velem barátnőjeként, soha senkinek nem voltam élete szerelme, senkinek nem voltam az élete értelme, mindig csak egy valaki a sok közül vagy csak dugni lennék jó vagy csak lelki szemetesnek. Mindennapjaimat ez a keserűség tölti ki, hogy senki sem szeretett igazán és valszeg nem is fognak, főleg olyan nem aki törődésére igazán vágynék. Aki kedves velem az csak azért, hogy megdughasson vagy azért mert alapból olyan és nem nekem szól ez, közben meg képtelen lenne barátnőjeként szeretni. Bánom, hogy nem halva születtem. Beleőrülök. Utálom ha húsként kezelnek de kénytelen vagyok ennyivel beérni ha egy kis törődésre vágyom. Még ez is rengeteget jelent. Mégsem adom magam minden jöttmentnek, mert az undorító lenne...
Legrosszabb, hogy már megtaláltam azt aki nekem tökéletes lett volna, pedig az igényeim magasan vannak. Vagyis számomra nem magas, mert egy életre keresek társat, nem érem be felszínes kapcsolatocskákkal, nem úgy állok hozzá, hogy mindegy csak legyen valaki. Éreznem kell, hogy ő kell és senki más. Érzem ezt vagyis más iránt nem tudnék így érezni. Mintha a pokolban lennék. Mások a házasságot nem gondolják olyan komolyan amennyit jelent nekem egy kapcsolat...
Minek belekezdeni ha úgyis vége lesz, úgyis csak egy jelentéktelen senki leszek mindnek, egy pótolható, bármikor eldobható senki.
21/l
"mert nekem nem lenne türelmem egy olyannal vesződni akit nem szeretek és akiben nem látom a jövőt."
Ez fordítva nem lehet igaz? Azt miért várod el, hogy a történetben szereplő pasi "vesződjön" veled, annak ellenére, hogy nem benned látja a jövőt, és nem szeret téged?
Tapasztalat nélkül nem lehet viszonyítási alapod, így nem tudhatod, hogy ki mennyire lenne jó neked. Leragadtál valakinél, aki kicsit is tetszett vagy más volt, mint a többi, és kitaláltad, hogy ő a tökéletes. Ez gátol meg abban, hogy másokat is észrevegyél, hogy más férfiban is meglásd a "tökéletességet".
Hát, a linkelt kérdés alapján ez egy érzelmes, nem divatmajom, és nem csak dugni akaró srác. Azért ez egyáltalán nem olyan ritka. Persze sok megkeseredett lány szereti így beállítani, ahogy sok megkeseredett fiú úgy állítja be, mintha a hűséges, erkölcsös, értelmes lányokból olyan kevés lenne. Egyszerűen csak hülye a korosztályotok, és hamar feladjátok.
A te problémád az, hogy nem tudod elfogadni, hogy ő nem szeret téged, az meg nem működik, hogy egyik fél szerelmes, a másik meg csak barátként néz rá. Idővel a szerelmes fél úgyis bekattan. Talán ezért is nem akar beszélni veled, hogy megkíméljen, nem tudom. Nem erőltetheted az akaratod másra, pláne nem érzelmi dolgokban. Ne haragudj, de egyszerűen néha már ijesztő amit leírsz. Mindenkinek vannak rossz pillanatai meg időszakai az életben, de nem süllyedhetsz le idáig, pusztán azért mert eddig nem volt párkapcsolatod. Kevés kivételt leszámítva senki sem rosszindulattal írt ide neked. Nyugodtan olvasgasd újra végig a válaszokat, és próbáld meglátni, hogy miről beszélünk, nem mondunk hülyeséget, és sokunk átment ezen, mint amiben te vagy most.
Minden jót.
Igazából már mindent leírtak előttem, amit tenned kellene. Én is voltam ilyen helyzetben. 2 választásod van. vagy továbblépsz, vagy belepusztulsz. Ennyi. Nem bonyolult ez. Elárulom, h ez még semmi, el sem tudod képzelni, mi vár még rád, ha nem szeded össze magad. Most biztos azt gondolod, h jobb lenne belepusztulni. De nem. Nem jobb. Az élet az kűzdelmek sorozata. Fogadd el ezt, és harcolj. Minden apró dolog erről szól. Ne a csávóért, ne értem, hanem ÖNMAGADÉRT. Mindenki azért született erre a világra, h boldog legyen. De miután megszülettél, csak te alakíthatod a saját sorsodat. Te döntöd el, h boldog leszel-e vagy nem. a kezedben van a saját sorsod, irányítsd úgy, hogy jó legyen
Láss már mást is ebben az életben azon kívül a csávón kívül.
Ja meg még egy nagyon fontos dolog:
Hiába szeretsz valakit mérhetetlenül, ha ő nem érez irántad semmit. NEM várhatod el senkitől, hogy viszont szeressen téged. Ez nem egy irányítható dolog. Nem érzi azt amit te, kész. Tovább kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!