Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis cicim miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis cicim miatt nem találok párt?

Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L
2012. júl. 6. 13:05
 81/113 A kérdező kommentje:

köszi, utolsó.

akkor ezek szerint mégis kell ez nektek.mondtam én.

barátkozhatok a magánnyal :(

2012. nov. 16. 14:26
 82/113 anonim ***** válasza:
Úgy értem, pont ti vagytok azok, akik mindig a külsőbe szerettek bele.
2012. nov. 16. 14:31
 83/113 A kérdező kommentje:

hát neharagudj utolsó, de ez nincs így.

én sok pasit ismerek , és mindnek fontos volt, hogy jó csaja legyen, persze voltak olyanok is , akik a szolidabb kinézetű lányokra vadásztak, ez még tetszett is, mert reménykedtem, hogy jaj mégis van szerelem, aztán mikor ezek a pasik összetudtak jönni ezekkel az átlag csajokkal, nem telt el kis idő, de folyamatosan csak panaszkodtak, hogy nekik mért nem jut jó nő, meg csorgatták a nyálukat a jótestű csajok után, a barátnőjüknek persze előadták a nagy szerelmest.én is így jártam, és még két barátnőm is.

nőkben is van ilyen, hogy csak a külső, aláírom, de a pasiknál ez az arány sajna 100%

azt is értem, hogy frusztrált vagy , mert valószínű önbizalomhiányios pasi vagy és zavar, hogy nem kellesz a jó csajoknak, és be kell érned egy átlagossal, akihez ugye nem annyira van gusztusod, de a komplexusod miatt mégcsak ez sem jön össze.

2012. nov. 16. 15:38
 84/113 anonim ***** válasza:
Nemhogy átlagos, de még csúnya csaj se jön össze, és nem a komplexusom miatt, hanem mert én is csúnya vagyok. Lehet h néha álmodoznak ezek a srácok szép csajról, de attól még valszeg szeretik a barátnőjüket a személyisége miatt. Ti lányok viszont össze se jöttök olyan pasival, aki nem néz ki jobban nálatok, és ez az, ami 100%-ban minden csajra igaz. Nézz csak körül, hány jóképű srácot látsz átlagos v csúnya csajjal, és hány ronda srácot szép csajjal (v egyáltalán csajjal)!
2012. nov. 16. 15:47
 85/113 A kérdező kommentje:

jól van, nem akarod megérteni amit írok, mondjuk én is csak vázlatosan írtam amit írtam. túl egyszerűen gondolkodsz a kapcsolatokról.órákig írhatnám ezt neked, de szerintem akkor se értenéd meg mert valószinű nem volt még kapcsolatod, ezért nem látod át a játszmákat, megalkuvásokat, hazugságokat.

mellesleg az írásodból ki is derül mennyire ki vagy már éhezve egy csajra, és ne értsd félre, megértelek, nem jó a magány, de épp ezért jó már neked bárki, úgyhogy ezzel meg meg is erősítetted amit írtam, és gondolok a pasikról.

2012. nov. 16. 16:05
 86/113 anonim ***** válasza:

Betojok...:D Kérdező, ne add már elő, hogy te mekkora párkapcsolat szakértő vagy, ha ilyen hülyeségeket beszélsz. Mindkét nemnél van, aki csak a külsőt nézi, de az annyit is ér. Neked rögeszméd az, hogy a melled miatt nem találsz párt, de ez NEM ÍGY VAN. Azért nem találsz párt, mert magadban már kialakítottad a képet arról, hogy minden pasi egy büdös bunkó, akinek csak a mellméret számít, pedig ez nagyon nem állja meg a helyét. Valószínűleg a srácok is megérzik, hogy a kisebbségi komplexusodat kivetíted rájuk. Lehet, hogy a pasiknak valamivel (ez is változó, ugye) fontosabb a testiség (NEM a test), de ettől még nem hiszem, hogy a normálisabbja úgy állna hozzá, hogy "Ennek a csajnak jó nagy dudái vannak, nem baj, ha csak levegő van a fejében, megteszi". Itt persze kapcsolatról, és nem egy d.gásról beszélek, de gondolom, te inkább az előbbire vágysz. Ezt nagyon helyre kellene tenned magadban, mert ha továbbra is így állsz hozzá a dolgokhoz, abból gondjaid lesznek.

Egy KIS MELLŰ nő.

2012. nov. 16. 16:14
 87/113 anonim ***** válasza:
Akkor máshonnan közelítem meg a dolgot: még sose láttál kis mellű nőt pasival, igaz? ;)
2012. nov. 16. 16:22
 88/113 A kérdező kommentje:

azt írtam is, hogy mindkét nemnél van olyan, hogy csak a külső fontos.

én elhiszem, hogy így látod, mert így akarod látni.

de te beszélgettél már férfiakkal úgy , hogy nem volt tétje, hogy csak haverok voltatok, na hát ne tudd meg hogy beszélnek a nőkről, még a kis szende, normálisabbja is, és igenis, csak a test fontos nekik, és akkor elviselnek bármilyen más zavaró dolgot, tulajdonságot, csak mert egy jó testű csajt döngethetnek.aztán meg nyafognak, hogy jaj ez is átb.szott, ennek is csak a pénz kell, hol vannak a normális csajok, és legközelebb aztán megint egy cicababával látni őket.milyen véletlen....

és ez mindnek fontos, persze lehet, hogy barátnőnek nem ilyet választanak, mert félnek a konkurenciától, de hogy amint alkalmuk lesz egy ilyen nőhöz , már szaladnak is.

2012. nov. 16. 16:28
 89/113 anonim ***** válasza:

És miért ne szaladnának, ha van alkalmuk? Ez téged miért zavar? Channing Tatum jönne szembe, én is rohannék, pedig nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve...:D

A másik meg az, hogy több fiú barátom (nem haverom, barátom) is van, akikkel rendszeresen beszélünk ilyesmiről, és nem tudom, hogy te milyen taplókkal haverkodsz, de az enyéimnek egész normális felfogása van a nőkről. Nem azt mondom, ha egy bombanővel adódna rá alkalmuk, biztosan élnének a lehetőséggel, de miért is ne élnének? Ettől függetlenül, akik voltak eddig barátnőik, mind normális, átlagos testalkatú csajok voltak, kisebb/nagyobb mellel. De úgy látom, te egyszerűen nem is akarod megérteni a dolgot. Persze, tudom én, hogy könnyebb a másik nemre mutogatni, csak ez így neked is sz.r lesz...

2012. nov. 16. 16:33
 90/113 A kérdező kommentje:
ez jó.bocs, hogy engem zavar,ha megcsalnak.
2012. nov. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!