Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis cicim miatt nem találok párt?
írtad, hogy ha egy bomba csajjal lenne esélye lefeküdni, nem hagyná ki egy pasi se.és ugyan ez engem már miért zavar?!
mert téged nem zavarna? megtudnád hogy a barátod megcsalt egy jó nővel és azt mondanád: nem baj, szívem, megértem, hisz olyan jól nézki.
hát jó neked.bárcsak én is így gondolkodnék.
teljesen érthető, amit írok pedig, azt is értem te mit írsz, csak te ezeket a dolgokat nem akarod meglátni, hanem hagyod magad ebben az álomvilágban, hogy ááá nem minden pasinak ez a fontos.
pedig dehogynem!
mert volt olyan szerencséd és nem derült ki, vagy mert még ehhez is lusták voltak.
te komolyan hiszel ebben? és ezzel nem bántani akarlak , ne értsd félre.
minden pasi félremegy.
Szerintem sokkal szebben a normál méretü formás cicik, mint hatalmas logósak aminek csak a meltartó ad valami formát.Jó nyilván megfordulok egy nagymellü nö után, vagy nézek egy nagy dekoltást, ha az orromalá nyomják. De sokkal izgatóbb formás,hegyes, de kicsi cici.
Èn elsönek mindig az arcot nézem, az arca alapaján szimpatikus a többi külsöség mellékes,bár nem a végletekig.
Szóval ha ránézésre szimpatikus (nem a mellére nézve), és ha azután is szimpatikus, miután megismerkedünk, egyáltalán nbem számit a melméret vagy forma, az a legkevesebb.
Ha gondolod linkelhetnél egy képet privátba. kíváncsi vagyok nagyon.miért gondolod azt, hogy pont a melled miatt, nem kellesz a pasik, ha más minden rendben van.
Hihetetlen, hogy ez a topic elment ennyi posztig... Korábban is egyértelmű volt már, hogy a kérdező réges rég, még a kérdés feltevése előtt lezárta ezt a témát magában, csak rinyálni jött ide.
Ne haragudj, kérdező, továbbra sem megbántani akarlak, de a te magányodnak az égvilágon semmi köze sincs a melled méretéhez, és mérhetetlenül felb*sz, hogy nem vagy hajlandó még belegondolni sem ebbe. Nagyon sok ilyen téren hozzád hasonló ismerősöm van, akik a saját bánatukért mindig másban keresik a hibát, és bármilyen nehezen is megy, kezdem megtanulni, hogy hiába is mondok bármit annak, aki nem akarja azt meghallani. Ha nem láttam volna már hozzád hasonlóan szűklátókörű embert, azt mondanám, trollkodsz.
Ha neked ez kell, megkapod: egyedül fogsz meghalni, és csakis azért, mert mi férfiak az emlő mérete alapján választjuk életünk párját. A férfiak népe egy mocskos, alávaló gyülekezet, akik a párválasztás során csakis a kosárméretet veszik figyelembe; ha megkérdezik, milyen az új barátnőnk, büszke vigyorral csak annyit monduk: 90D, vagy csüggedő szájjal: 75A. Kérdező, maradj meg ily józan gondolkodásúnak, soha ne tévesszen meg a sok kis mellű nőtársad, akik boldog párkapcsolatban élnek, a párjuk valójában csak kényszermegoldásképp tartja őket, míg nem jön a nagyobb csöcs és a valós boldogság. Azt, hogy az olyan kis mellű nők, mint Megan Fox szexik, csak a nyugati szar, szemét, hazug média hiteti el velünk. Tulajdonképpen felnyitottad a szemem, neked köszönhetően jöttem rá: az, hogy 9 éve ugyanúgy imádom a párom B kosaras melleit, az csak annyit jelent, hogy b*zi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!