Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis cicim miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis cicim miatt nem találok párt?

Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L
2012. júl. 6. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy nem emiatt.

Nekem a legtöbb népszerű lány ismerősömnek nagyon kis melle van és mégis mindenki odáig van értük...nem ezen múlik, ebben teljesen biztos vagyok.

2012. júl. 12. 21:39
 32/113 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem a kicsi cicid miatt nincs párod. Abszolút nem mérvadó párkeresésnél a legtöbb fiúnál, hogy mekkora a cici, engem sem érdekel.

21/f

2012. júl. 12. 23:35
 33/113 A kérdező kommentje:
jó mind1, minden pasinak nagy mellű csaj kell, ha meg mégse olyannal állnak össze az azért van , mert be kell hogy érjék kis mellűvel sajnos, én meg ebbe nem megyek bele, úgyhogy megszívtam....
2012. júl. 16. 11:03
 34/113 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagy lógós melleknél nincs rosszabb. Akkor még a kicsi is jobb.:D
2012. júl. 23. 20:26
 35/113 anonim ***** válasza:

látod milyen hülye vagy?

több pasi is írta, hogy NEM SZÁMÍT, erre te beírod, hogy de igenis számít....

nekem is kicsi mellem van, a barátom meg a nagyobb melleket szereti, de érdekes, mégis összejöttünk és nagyon szeretjük egymást :"D és semmi gondot nem okoz, hogy nekem kicsi (kivéve amikor részegen megőrülök, hogy majd miatta megműttetem, de az más téma :DD)

2012. júl. 23. 20:27
 36/113 anonim ***** válasza:
Senki nem tehet róla, hogy neki mi jön be, nekem is a nagy mellek tetszenek. DE!! ez barátnő választásnál nem szempont csak egy kellemes extra, ott van 1000 lényegesebb szempont, de pl ha buliban kavarni akarok egy csajjal vagy csak szexre kellene valaki akkor már döntő szempont :D de ismétlem, komoly kapcsolatnál a nagy mell nem elvárás (nemünk normális képviselőinél :D)
2012. júl. 23. 20:33
 37/113 anonim ***** válasza:

"jó mind1, minden pasinak nagy mellű csaj kell, ha meg mégse olyannal állnak össze az azért van , mert be kell hogy érjék kis mellűvel sajnos, én meg ebbe nem megyek bele, úgyhogy megszívtam...."

Ezt rosszul látod. A nagyot nézni jó, fogni a kicsit szeretem. Én is szoktam áradozni a nagy dudákról, én is megfordulok utána, mégis mindig a kis mellű nők fognak meg. És ezzel tényleg nem vagyok egyedül, sőt! A nagy mellről beszélgetés kb nagyzolós dolog, a férfiak nagyobb része mégis azt szereti, ha elfér a tenyerében. Korábban Jessica Albához hasonlítottad magad, akkor is írtam, hogy kimondott apró mellei vannak, mégis minden pasi fetreng utána. Ugyanez igaz Megane Foxra is. TÉNYLEG felesleges dolgon aggódsz.

2012. júl. 24. 09:20
 38/113 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, de nem hiszem el, azthittem így névtelenül legalább őszinték lesztek. igenis nagy mell kell a pasiknak, arról nem szokott áradozni az ember, ami nem érdekli, szerintem, na erről ennyit.
2012. júl. 24. 12:04
 39/113 anonim ***** válasza:
86%

őszinte volt mindenki...

na mindegy, most már látom, hogy miért nincs pasid... hát tényleg nem a melleid miatt....

2012. júl. 24. 12:34
 40/113 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a kérdés megválaszolva: azért nincs pasid, mert sajnálod magad és rinyálsz. Te ide nem kérdezni jöttél, hanem nyavalyogni. Őszintén válaszolt itt neked mindenki, te meg úgy döntöttél, ez akkor sem igaz. Döntsd el nyugodtan helyettünk, milyen az ízlésünk. Ha neked könnyebb azt hinni, hogy a pasik a csöcsméret alapján válogatnak, akkor hidd ezt, én nem erőlködöm...
2012. júl. 24. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!