Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a francban találok magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a francban találok magamnak egy párt aki életem végéig velem marad?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok és már mindent megpróbáltam. Én csak egy társat akarok magam mellé, akit életem végéig szerethetek.

Már próbáltam fiukkal lányokkal, de eddig mindig kb fél év után egyik párom sem tudott mást mondani, a szakítás oka ként, csak hogy elmúlt a szerelem. Még azok is ugyan ezt mondták akikkel tartottam a kapcsolatot és mondtam nekik, nyugodtan mondják el, hogy mi volt a probléma, de nem tudtak felhozni semmit.

Kedves, figyelmes odaadó szerető srác vagyok, aki szeret sportolni. Nem vagyok adonisz de nem is vagyok csúnya. Nem hiszem el, hogy senkinek nem kellenek a hasonló fiúk:S

2011. júl. 12. 23:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nehéz az élet barátom...

Én is így vagyok, mint te, hogy olyan nőt akarok, aki örökre velem lesz, akit imádhatok, aki meghalna értem és én is érte. De nem keresek, nem bízom az emberekben. Ilyen pedig kevés van nőből. Igazi kincs.

2011. júl. 12. 23:05
 2/16 anonim ***** válasza:

"Már próbáltam fiukkal lányokkal"

Uhhh

2011. júl. 12. 23:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is belefáradtam, hogy állandóan keresgéljek próbálkozzak ha össze is jön utána meg dobnak a francba:S
2011. júl. 12. 23:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel csak legyen mellettem valaki aki szeret és viszont szerethetem. Ha fiú az leszarom, csak legyen!
2011. júl. 12. 23:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A haverok is szerethetnek téged, a család is szerethet téged. Szeress te másokat, segíts másoknak, foglald el magad mással. Szórakozz, éld az életed...Tanulj, dolgozz, kapcsolódj ki. Ígyis lehet élni. Ha pedig sexet akarsz, hát akkor ott vagy magadnak vagy kénytelen vagy beérni azzal ami van.
2011. júl. 12. 23:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezeket mind megértem, de azért az anyámat vagy a tesómat a haverjaimat nem tudom úgy szeretni mint páromat:S És nem csak a szex, odabújás, ölelgetés, tudod hogy felhívhatod, duma tali randizás, stb stb stb. Az hogy te tudod van aki szeret és vár rád, és nem azért mert családtag vagy kötelessége, hanem szerelemből.
2011. júl. 12. 23:16
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

"Engem nem érdekel csak legyen mellettem valaki aki szeret és viszont szerethetem. Ha fiú az leszarom, csak legyen!"

Szerintem fel kéne keresned egy pszichológust, ez a gondolkodás nem normális, nagyon nem. Nálad van valami gond.

Ezt most komolyan írtam, nem bántásból.

2011. júl. 12. 23:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Felkerestem és meg is magyarázta, hogy biszeszuális vagyok abból az okból kifolyólag, hogy én nem nőket és férfiakat nézek, hanem személyeket és lelkeket. Nekem másodlagos a "külső" nekem a belső számít. És ezért mindegy nekem hogy fiú vagy lány.
2011. júl. 12. 23:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nem szóltam. A kérdésben megjelölt problémádra meg nem tudok megoldást.
2011. júl. 12. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Miért baj az, ha nem vár téged senki??

Miért kellene minden megosztani másokkal??? Azzal még ártassz is magadnak.

Nem lehet, hogy kicsit öznő vagy?? Nem jobb adni, mint kapni???? Nehogy már a szerelem jobb legyen, mint a szeretet...Nincs túl sok időd??? Attól még lehetsz fontos valakinek, érezheti jól magát valaki, mert nem ugrál megszálottan, hogy jaj de jó, te jössz.

2011. júl. 12. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!