Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék párt találni magamnak?
ha nem vagy tökös akkor cseszheted:D
Én össze akartam jönni egy hasonkorú kocka-animés-viszonylag nem olyan szép-csókszűz lánnyal, aki nem bulizik, nem cigizik, nem iszik
ÉS mi lett belőle? Barátság... fasza... Szal egy lúzer lány se lúzer fiút akar hanem ALFAHÍMET, ezt jegyezd meg!
PUA-nak tanulok szal már tudom a csajozás alapelveit, menetét, és a szakszavakat stb. És rohadt jól haladok, csak még a legendás "barátnő" nem jött el... de meglesz!
F18
16:47
Gyere Bébi, légy az enyém!
ne általánosíts már kérlek kedves előttem szóló(k)
attól mert te nem jártál szerencsével nem azt jelenti hogy ez a világ többi 8543434 esetében így történik
köszönöm
neked pedig további sok szerencsét kedves kérdező, ugyanolyan vagyok mint te, 17 éves művészlélek, még is van barátnőm akivel szívből szeretjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!