Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok már párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már párt magamnak?

Figyelt kérdés

Tudom, sok hasonló jellegű kérdés van, de tegyétek meg, hogy elolvassátok!

20 éves lány vagyok és eddig még nem volt barátom. Egy éve "jártam" egy fiúval kb egy hónapig, de ennyi. Gátlásos, zárkózott vagyok, úgy eleve emberi kapcsolatokat nehezen létesítek, barátaim sem nagyon vannak. Azért vagyok ilyen gátlásos, mert úgymond "nem tökéletes" a külsőm, születésemkor megsérültem és kancsal lettem :(

Ha elmegyünk bulizni a barátnőimmel, csak alkohol mellett tudok feloldódni és beszélgetni másokkal, máshogy nem megy. Nem tudom, miért nem megy ez nekem, miért nincsen még barátom, mit csinálok rosszul. Ennyit számítana a külső???

2010. febr. 28. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A mai világ teljesen külsőorientált. Ez egy nagyon sajnálatos probléma a társadalomban.
2010. febr. 28. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen idősen nagyon sok embernem számít a külső. De hidd el, hogy később biztos lesz olyan pasi akit nem "csak" a külsőd fog érdekelni. Csak türelem kell hozzá. Csak oldódj fel pia nélkül is ne legyél zárkózott, járj szórakozni, csavarogni és ne legyél ilyen merev hogy hibátlanul leírtad az egész kérdést és a magyarázatot is hozzá, legyél kicsit lazább.
2010. febr. 28. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
embernek*
2010. febr. 28. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj ugyan! Nézz körül. Gondolom te is elég negatív világszemléletű ember vagy és ha szétnézel csak a látszólag tökéletes nőket látod meg, pedig ha jobban kinyitod a szemed meglátod, hogy a legtöbb nő ugyanolyan, amilyen te is vagy. A szépség pedig teljesen szubjektív dolog, mindenkinek más tetszik. Én speciel nő vagyok és volt rá példa hogy kancsal férfire mondtam azt, hogy iszonyú jól néz ki. Szóval fel a fejjel! Próbálj nyitottabb lenni. Ameddig magadat nem fogadod el szép nőnek, addig ne várd el, hogy más elfogadjon :) Irány bulizni :) Gondolom egyetemista vagy, szóval hétköznap sem akadály szórakozni :)
2010. febr. 28. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Én sosem a felszínt néztem más emberekben, mert az gyakran megtévesztő. Manapság viszont szinte mindenki csak azt nézi, mi van kint. Más kérdés, hogy én nem keresem a kapcsolatokat. De ha keresném sem a külső érdekelne. ^_^ Biztosan vannak hozzám hasonlóak, csak velül nem bulikban fogsz találkozni.

19/F

2010. febr. 28. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:

én szívesen megismerkednék veled...

amúgy nem midnen a külső, meg ki tudja, lehet csak kicsi az önbizalmad, és amúgy tök szép csaj vagy :P

2010. febr. 28. 22:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

21:46, akkor hozzád hasonlóakkal hol találkozhatnak a mai lányok?

2010. febr. 28. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, passz, ezzel megfogtál... :D

Én nem ismerek magamhoz hasonló embereket. De biztos nem vagyok egyedül. Ahány ember, annyi gondolkodási forma.

21:46 voltam.

2010. márc. 1. 02:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ezen nincs mit keríteni. Nem fogom adni az álszent dumát. A kancsalság (ha nagyon feltűnő), akkor tényleg nem jó és ez sokat elvesz az "imidzsedből". Sajnos ilyen férfival én se járnék. Szerintem van rá módszer, hogy ezt megjavítsad. Esetleg egy szemműtét...vagy nem is tudom...
2010. márc. 1. 21:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, lány vagyok. És nem lehet már javítani rajta. Amiről nem tudsz, ne ártsd bele magadat!
2010. márc. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!