Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok már párt magamnak?
Tudom, sok hasonló jellegű kérdés van, de tegyétek meg, hogy elolvassátok!
20 éves lány vagyok és eddig még nem volt barátom. Egy éve "jártam" egy fiúval kb egy hónapig, de ennyi. Gátlásos, zárkózott vagyok, úgy eleve emberi kapcsolatokat nehezen létesítek, barátaim sem nagyon vannak. Azért vagyok ilyen gátlásos, mert úgymond "nem tökéletes" a külsőm, születésemkor megsérültem és kancsal lettem :(
Ha elmegyünk bulizni a barátnőimmel, csak alkohol mellett tudok feloldódni és beszélgetni másokkal, máshogy nem megy. Nem tudom, miért nem megy ez nekem, miért nincsen még barátom, mit csinálok rosszul. Ennyit számítana a külső???
Én sosem a felszínt néztem más emberekben, mert az gyakran megtévesztő. Manapság viszont szinte mindenki csak azt nézi, mi van kint. Más kérdés, hogy én nem keresem a kapcsolatokat. De ha keresném sem a külső érdekelne. ^_^ Biztosan vannak hozzám hasonlóak, csak velül nem bulikban fogsz találkozni.
19/F
én szívesen megismerkednék veled...
amúgy nem midnen a külső, meg ki tudja, lehet csak kicsi az önbizalmad, és amúgy tök szép csaj vagy :P
Köszönöm az eddigieket!
21:46, akkor hozzád hasonlóakkal hol találkozhatnak a mai lányok?
Igen, passz, ezzel megfogtál... :D
Én nem ismerek magamhoz hasonló embereket. De biztos nem vagyok egyedül. Ahány ember, annyi gondolkodási forma.
21:46 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!