Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok már párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már párt magamnak?

Figyelt kérdés

Tudom, sok hasonló jellegű kérdés van, de tegyétek meg, hogy elolvassátok!

20 éves lány vagyok és eddig még nem volt barátom. Egy éve "jártam" egy fiúval kb egy hónapig, de ennyi. Gátlásos, zárkózott vagyok, úgy eleve emberi kapcsolatokat nehezen létesítek, barátaim sem nagyon vannak. Azért vagyok ilyen gátlásos, mert úgymond "nem tökéletes" a külsőm, születésemkor megsérültem és kancsal lettem :(

Ha elmegyünk bulizni a barátnőimmel, csak alkohol mellett tudok feloldódni és beszélgetni másokkal, máshogy nem megy. Nem tudom, miért nem megy ez nekem, miért nincsen még barátom, mit csinálok rosszul. Ennyit számítana a külső???

2010. febr. 28. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem zavarna, ha az illető egyébként kedves, úgy általában jól kijövünk és szeretjük egymást. Ha két ember szereti egymást, az egyúttal azt is jelenti, hogy elfogadják a másikat olyannak, amilyen - hibákkal együtt. Eddig nem volt szerencséd, ennyi. Majd úgy is megleled előbb-utóbb azt a valakit. Ez persze továbbra sem oldja meg a gondod, hogy JELENLEG nem találsz magadnak párt. A tippem az volna, hogy próbálj meg magadtól nyitottabb lenni és egyben kezdeményezőbb is, hisz ha azt látják, hogy zárkózott vagy, nem igazán fognak kezdeményezni nálad - és ez egyébként is minden esetben igaz. Sok sikert!

21:46 voltam.

2010. márc. 2. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!