Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a francban találok magamnak egy párt aki életem végéig velem marad?
20 éves srác vagyok és már mindent megpróbáltam. Én csak egy társat akarok magam mellé, akit életem végéig szerethetek.
Már próbáltam fiukkal lányokkal, de eddig mindig kb fél év után egyik párom sem tudott mást mondani, a szakítás oka ként, csak hogy elmúlt a szerelem. Még azok is ugyan ezt mondták akikkel tartottam a kapcsolatot és mondtam nekik, nyugodtan mondják el, hogy mi volt a probléma, de nem tudtak felhozni semmit.
Kedves, figyelmes odaadó szerető srác vagyok, aki szeret sportolni. Nem vagyok adonisz de nem is vagyok csúnya. Nem hiszem el, hogy senkinek nem kellenek a hasonló fiúk:S
Mondok én egy diagnózist...
Kapcsolatfüggő vagy
Egyikből a másikba menekülsz, neked teljesen mindegy, hogy kivel, csak ő is belemenjen.
És ez pont ezért nem fog működni...
Ha nem válogatsz, csak csinálod, hogy odabújhass valakihez, akkor az nem fog összejönni:S
Tudom, miről beszélek, én is beleestem ebbe, apa halála után, ha tönkrement egy kapcsolatom, két héttel később a következőbe menekültem:S. A leghosszabb 4 hónapos volt, a legrövidebb 2 hetes. Nem bírtam ki, hogy ne szeressek valakit, ne bújjak hozzá, és a rémálmom volt egyedül aludni. Sajna, még mindig nem sikerült megtalálnom az igazit, de 3 és fél hónapos szünet után kezdek újra ismerkedni. Nekem is fárasztóak a kötelező körök: randi, beszéltgetés, stb, és én se szeretem, de neked is pihenned kéne ezek után. Előszőr tényleg rossz egyedül lenni, de nekem egy hónap után fantasztikus érzés volt újra szinglinek lenni:-). Nem kell senkinek sem megfelelni, meló után pihenhetsz, ilyesmi. Egy idő után persze elkezd hiányozni a dolog, de hidd el, van olyan szakasza is, amikor megkönnyebbülsz, hogy nincs éppen veled senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!