Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis cicim miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis cicim miatt nem találok párt?

Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L
2012. júl. 6. 13:05
 71/113 anonim ***** válasza:
Nos, hogy megnyugtassalak, nekem pl. nem jön be a túl nagy cici, elég akkora, ami a szétnyitott tenyerembeibe belefér. A túl nagy cickó szerintem amúgy is egészségtelen, több hölgyike már kivétette magából a régebben belerekott szilikont, mert gerincfájásuk volt a nagy súly miatt. Erre szokták mondani, hogy női hiúság. Szóval, ne aggódj a ciciméret miatt, ha a barátodnak nem tetszik, akkor ott egyéb problémák vannak, és a strandon se szégyelld magad, hidd el, nekem némelyik hölgy a túl nagy didik miatt már-már visszataszítónak tűnik.
2012. nov. 16. 12:41
 72/113 Csilla1991 ***** válasza:

Nekem is kicsi a cicim,de sok pasit nem érdekli.

A férfiakat csak az orál érdekli,és hogy vad szexben kielégüljön.

2012. nov. 16. 13:03
 73/113 anonim ***** válasza:
Butaság!!! Ne szégyeld magad, így vagy jó, ahogy vagy. Ha meg valakinek nem tetszik, akkor irány a messze Tőled!!!
2012. nov. 16. 13:08
 74/113 anonim ***** válasza:
Azért ez sem teljesen igaz, engem például nem érdekel az orál, csak ha a lány kéri, hogy a nyelvemmel kényeztessem, ami meg a vad kielégülést illeti, lehet, hogy rossz párt választottál, és valami perverz a barátod.
2012. nov. 16. 13:10
 75/113 anonim ***** válasza:

Ha a gigantikus csöcs a fontos, akkor örülj hogy az elkerül akinek ez a mérce.

Nem a mellméret számít hidd el nekem! Van barátom és sosem mondta hogy kicsi vagy nem jó vagy akármi, mindig azt mondja így vagy tökéletes ahogy vagy. Mivel már kapcsolat előtt láthatta az adottságokat, szerencsére nem csak a külsőségek fontosak számára hanem az is hogy agyilag összeillünk e.

2012. nov. 16. 13:14
 76/113 anonim ***** válasza:
Nem. Nekünk férfiaknak messze nem olyan fontos a mellméret, mint nektek a farokméret.
2012. nov. 16. 13:28
 77/113 A kérdező kommentje:

jó, hát a szemedbe biztos nem fogja belemondani, hogyhát igen kicsi, dehát ez van....

az a baj, hogy ez mindnek mérce, a férfiak amúgyis a külsőbe szeretnek bele.

én még olyan férfival nem találkoztam, akinek ez ne lett volna fontos, ismerőseim körében se.olyan vna, aki leadott az elvárásaimból...na abból meg én nem kérek.

2012. nov. 16. 13:31
 78/113 A kérdező kommentje:
vagyis a saját elvárásaiból..na.
2012. nov. 16. 13:32
 79/113 anonim ***** válasza:

Mindig azt hittem, hogy a barátom mennyire jó fej, amiért nem érdekli, hogy kicsi mellem (bár engem 15-16 éves koromban zavart utoljára, de ő mégiscsak férfi), erre a múltkoriban egész másról volt szó, és egy félmondatban belesoroltam magam a kismellű nők kategóriájába, teljesen mellékesen, már folytattam volna az eredeti mondanivalómat, mire közbeszólt elámulva és értetlenkedve, hogy "de hát neked nem is kicsi...". Ennyit erről.

Ha neked ekkora problémát okoz a melled mérete és formája, önsegítő csoportot vagy pszichológust javaslok, mert nem e köré kellene felépítened a párkapcsolati életedet.

2012. nov. 16. 13:54
 80/113 anonim ***** válasza:

"a férfiak amúgyis a külsőbe szeretnek bele."

Bagoly mondja verébnek.

2012. nov. 16. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!