Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis cicim miatt nem találok párt?
100 válasz egy újabb önigazoló kérdésre? Elég szorgalmasok vagytok mit ne mondjak.
Most viszont én keseredtem el, hogy ennyi pasinak a kis mellek jönnek be, úgyhogy most légyszi vigasztaljatok engem is 100 hozzászóláson keresztül, hogy van akinek a nagy mellek tetszenek.
ne aggódj utolsó, a nagy tetszik nekik.
és köszi utolsó elotti, hogy oszinte voltál.
kérdező, miért gondolod hogy hazudunk?
Lehet hogy sokan hazudnak, hogy nagy mellet szeretik de a kicsi jön be nekik, de én tényleg a kicsit szeretem. Minek a kérdés, ha megvagy róla győződve hogy hazudok?
Mondjuk én tényleg nem vagyok mellmániás. Sőt szexben sincs "hatalmas" szerepe számomra. De ettől függetlenül a kis cici cuki, a nagy meg nem.
Bocs a képért, de én ha megválaszthatnám, mellileg ilyen nőt szeretnék:
Ez számomra már sok:
Bár én nem kerülök emiatt senkit, csak hát, szerintem mindenkiben lapul egy álom nő/férfi.
Tudod, a baj ott kezdődik, hogy ezt be is meséled magadnak.
Valóban a nagy mell szép és mutatós, de én speciel nem két nagy mellel szeretnék az ismerőseimnek dicsekedni/villogni, hanem egy összességében szép, okos, értelmes lánnyal a mellméretétől független.
Arra esetleg nem gondoltál, hogy a dolgokhoz való hozzáállásodon kellene egy kicsit változtatni?!
Lehet a viselkedésed/stílusod nem megnyerő a környezeted számára. Légy kedves, vicces, segítőkész, nyitott mások felé.
Próbáld meg jobban eladni magad...
Nekem nem egy alkalommal tetszett már kis mellű csaj :)
24/F
Nekem kicsi melleim vannak, de mindig volt pasim.
Lehet, mert tök jól elvagyok a melleimmel és nem azon agyalok folyamatosan, hogy most lesz e kapcsolatom vagy nem, mert léteznek egyéb más dolgok is az életemben, mint hogy egy kapcsolat határozzon meg.
nem értem, miért kell azt gondolni, hogy én kezdettol fogva így gondolkodom
de persze, itt mindenki egy szent, kinek akarjátok ezt bemesélni, hogy ez abszolút nem fontos, vagy nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!