Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis cicim miatt nem találok párt?
Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L2012. júl. 6. 13:05
21/113 anonim válasza:
Az nem is olyan kicsit nyugi:) Azon kívül legalább nem lóg, gondolj arra:D Egy D kosaras mell simán lóg és esélyes hogy formátlan melltartó nélkül (tisztelet a kivételnek)..
22/113 A kérdező kommentje:
formájával is gondjaim vannak
2012. júl. 6. 13:35
23/113 anonim válasza:
mondom én hogy nem cicikkel van itt a gond, látod más is mondja hogy a cicikkel nincs semmi baj, akkor csak az van hogy tényleg lökött lehetsz
24/113 anonim válasza:
A gátlásaid miatt nem találsz.
25/113 anonim válasza:
az alakod miatt mert egy vékony csajon szexi a kis mell de ha van felesleg rajtad vagy kicsit husisabb vagy az kiábrándító és a mell elveszlik rajtad azért egy vékony csajon a kicsi is látszik
26/113 anonim válasza:
Fura!Mindenki fogadja el úgy magát ahogyan van!20/L 75/C
27/113 A kérdező kommentje:
azért nem vagyok kövér, csak kis felesleg van a hasamon, de már sportolni is elkezdtem, a combomon már látszik is, sokkal feszesebb, meg a hasamon is, csak ara több idö kell.
2012. júl. 6. 13:49
28/113 anonim válasza:
"olyasmi alkatom van, mint Jessica Albanak"
És ő ezekkel a mellekkel véletlenül nem éppen az egyik legfelkapottabb szexszimbólum? :D Kérdés megválaszolva :).
29/113 anonim válasza:
engem talán meglepő módon a mell nem igazán érdekel, inkább a többi női testrész :) nem igazán érdekel h egy nőnek mekkora melle van :)
30F
30/113 anonim válasza:
Lehetséges, sokaknak tényleg az jön be, de addig is, míg felnőnek, keress olyat akit a kicsit szereti. Azért ezekből is akad. Én is ilyen vagyok mellesleg. :D 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!