Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis cicim miatt nem találok párt?
Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L2012. júl. 6. 13:05
41/113 anonim válasza:
b*zdmeg ott írom, hogy rendes kapcsolatban ez nem számít, azért nincs pasid mert egy önsajnáló, idióta hisztis picsä vagy már elnézést kérek :)
42/113 A kérdező kommentje:
igen, tudom, mindig ez van, az nem számít, persze, aztán a valóság egy picit más.ez a tapasztalatom, de akkor biztos rosszat fogok ki meg az egész környezetemmel baj van, ja meg az agyammal.nekem se jó érzés ezt látni, hogy ez van, nem rinyálásból kérdeztem ezt.
2012. júl. 24. 20:22
43/113 anonim válasza:
pffffffff.... na jó, hidd el, ha nagy melled lenne akkor se kellenél senkinek :"D
44/113 anonim válasza:
Erre már nem tudok mit mondani, remélem egyedül rohadsz meg. Én addig boldogan elleszek a kis mellű számomra TÖKÉLETES barátnőmmel :3 akit eszem ágában sincs elhagyni más nagy mellű csajért vagy valami egyéb fäszság. További jó önsanyargatást :)
45/113 A kérdező kommentje:
és még gonoszak is vagytok, csak nemtudom mért.normális kérdést tettem fel.
2012. júl. 24. 21:06
46/113 anonim válasza:
te tényleg ENNYIRE buta vagy?
nem a kérdéssel van baj oké, hogy önbizalom hiányod van, de ha 20 pasi leírja, hogy JÓ A KISS MELL és komoly kapcsolatnál NEM számít akkor mit kell erősködnöd, hogy de igenis számít? nem vagy normális, komolyan. megérdemled, hogy egyedül maradj.
vagy ha ennyire zavar csináltasd meg, lesznek szép nagy szilikon melleid, de akkor se fogsz kelleni senkinek ilyen éretlen, buta gondolkodással és felfogással, pláne 22 évesen...
47/113 anonim válasza:
ha befejezed a hisztit fizetem a műtétet is, csak kussolj a rinyálással xdd
48/113 A kérdező kommentje:
de hogy írhattok olyat , hogy megérdemlem, hogy egydül maradjak? hogy lehettek ilyen gonoszak? és még velem van a baj.
2012. júl. 24. 21:18
49/113 anonim válasza:
mert idióta vagy.
mindenki próbál segíteni de te leszarod és csak fújod a saját hülye véleményed. tényleg buta vagy...
50/113 A kérdező kommentje:
arra nem gondoltok, hoyg nem voltam mindig ilyen? hogy a rossz tapasztalataim mondatják ezt velem? mert jó nem volt.és az elején ezzel abszolút nem törődtem.elégedett voltam.de persze, rögtön buta vagyok.
2012. júl. 24. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!