Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kis cicim miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis cicim miatt nem találok párt?

Figyelt kérdés
Minden pasinak a nagy jön be, úgyis olyat választanak ,ha tehetik, mert ez nekik egyfajta státuszszimbólum, villoghtanak a haverjaik elött, föleg a fiatalok, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem ez a fontos egy kapcsolatba,de addig én meg legyek egyedul? 22/L
2012. júl. 6. 13:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
nem is érdekel, hogy milyen voltál előtte. most ilyen vagy és ez baromira idegesítő. ha akkor meg tudtál változni most is meg tudsz. na mindegy én nem fogok rajtad idegeskedni, ha van egy kis eszed változtatsz vagy a testeden vagy a felfogásodon. sok siker a pasizáshoz...
2012. júl. 24. 21:53
 52/113 anonim ***** válasza:

Azért állnak ennyire nyersen hozzád a hozzászólók, mert feltettél egy kérdést, a választ viszont nem vagy hajlandó elfogadni. Téged nem érdekelt a válaszunk, csak sajnáltatni akartad magad és velünk, férfiakkal kimondatni, hogy mi vagyunk felszínes szemetek. Hát nem!

Nemhogy komoly kapcsolatban, de alkalmi kapcsolatban sem számít a melled mérete. Mármint ok, legyen azért valamekkora, csak ne érezzem már úgy, hogy egy 10 éves kisfiúval fekszem le, de innentől mindegy. Az ilyen, nagy csöcsökről folyó beszélgetés komolytalan, nekem is van pl olyan cimborám, aki mindig a nagy mellű csajokról beszél, de kilométerekről látszik, hogy CSAK kis mellű csajokra mozdul rá. Az ilyen beszélgetés vetítés. Ha kicsi a melled, maximum kevesebben fordulnak meg az utcán utánad, kevesebb bunkó tekintetet és beszólást kapsz a strandon, kényelmesebben tudsz futni, feküdni. Kevésbé leszel feltűnő (így nem is áradoznak rólad annyira), de NEM leszel kevésbé értékes. Rossz helyen keresed a hibát, megérthetnéd végre.

Amúgy azért érdekelne, mégis miből szűrted le, hogy te a melled mérete miatt nem kellesz senkinek? Mindig egyszerűbb azt mondani, hogy nem tehetek róla, hogy egyedül vagyok, mint azt, hogy elb*szom és változnom kell. Egy haveromra emlékeztetsz, aki mindig a csajokat okolta, hogy egyedül van, miközben nem volt képes normálisan szólni egyikhez sem. Inkább kitalálta, hogy minden nő erkölcstelen k*rva, és emiatt nem kell neki nő, mint, hogy felfogja, hogy neki kellene másképp viselkednie. Hát ezért b*szogat mindenki; nem vagyunk gonoszak, maximum nyersek, de a te hozzáállásodban van a hiba!

2012. júl. 26. 10:13
 53/113 A kérdező kommentje:
jól van.bocsánat, hogy így reagáltam.köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 27. 22:30
 54/113 anonim ***** válasza:
nem. en szeretem kis ciciket
2012. aug. 21. 16:24
 55/113 anonim ***** válasza:
Én a nagymellű, és még inkább a nagy, kerek seggű nőket szeretem, de voltam már őrülten szerelmes olyan csajba, akinek se melle, se feneke nem volt. Szóval legyél nyugodt, ha egyszer igazán megfogsz valakit, az a melledtől függetlenül lesz.
2012. aug. 21. 16:26
 56/113 poiu ***** válasza:
Bocs, de ezt a 6 oldalt nem tudom végigolvasni. A személyes tapasztalatom alapján (kicsi minta) a nagy cici látványos de nem érzékeny, a kicsi pedig fordítva. Én kis cici párti vagyok. Ha mások is írtak ilyet, akkor elnézést. + a kis cici szebben öregszik - de gondolom, ez csak 40 év múlva vígasztalna téged (én elmúltam 40, sőt!).
2012. aug. 21. 16:28
 57/113 Fülünyúl ***** válasza:
Én mint nagymellű (dupla D kosár) mondom neked, hogy biztosan nem emiatt nem találsz párt. Nem minden pasi szereti a nagy melleket (még ha a többség igen), sőt, nem minden pasi mellorientált, van aki a jó popsikra, formás lábakra gerjed. De a külsőség csak egyetlen strigula a számosból, ami meghatározza, hogy lesz-e párod. Ott van még a jellem is. A melleid méricskélése helyett szerintem tarts egy kis önvizsgálatot jellemtanilag is. Az sem egészséges, ha mondjuk pont a mellméreted miatt visszahúzódó, kishitű vagy, így ezzel gyakorlatilag saját magad tartod távol a pasikat, nem a melleid.
2012. aug. 21. 16:28
 58/113 Fülünyúl ***** válasza:

poiu

"a nagy cici látványos de nem érzékeny"

Mint érzékeny nagy mellű, már meg is cáfoltam az állításod. Jónapotkívánok tévhitek és sztereotípiák.

2012. aug. 21. 16:29
 59/113 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük! Értékes vagy! Olyan a cicid, amilyen. ÉS nem hinném, hogy csúnya lenne. 23FFI
2012. aug. 21. 17:32
 60/113 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi,de alig bírom elhajtani a pasikat.Más dolgok is számítanak.

Kisugárzás,jellem,arc,fenék meg sok minden más.

2012. aug. 21. 19:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!