Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória..

A páromról van szó.Kapcsolatunk elején mindig mentünk ide oda,de mióta együtt élünk,azóta szinte minden este itthon ülünk.Dolgozik,el is hiszem,hogy fáradt meg minden,de kell a szórakozás,nem?Jelenleg én nem dolgozom,és tudom,hogy örülnöm kell,mert van munkája meg minden,de mikor dolgoztam,ugyon úgy mentem volna.Barátaimmal szinte sehova nem járok,mert nem tetszik neki..Lassan nem is lesznek barátaim.Minden nap itthon elvégzem a dolgaimat,várom,hogy haza jöjjön,beszélgessünk..haza jön,lefekszik,kaját elé kell tenni és tvzik,vagy netezik.Állandóan filmet nézne..befásultam folyton itthon.Nekem hiányzik az,hogy összejöjjön a társaság..ami persze különböző.

Nem messze lesz egy fesztivál,ahova szivesen elmennék(én még ilyenen nem voltam)erre azt mondta,hogy ő biztos nem megy.Hogy beszéljek még vele?Mert semmi nem használ.Próbáltam már vele erről beszélni.

4éve vagyunk együtt.

2012. jún. 28. 14:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

12-essel kell egyetértsek. Ha neki nincs kedve,igénye kimozdulni,attól téged még nem kellene "lelakatolnia" otthonra...megmondanám neki (magamból kiindulva elég nyersen és őszintén),hogy ha már ő ilyen lusta, attól engem még ne korlátozzon. És arra is kitérnék, hogy jobban járna, ha összeszedné magát,mert ez hosszútávon nem vezet jóra. No meg egy kapcsolatban kompromisszumokra kell törekedni nem egy esetben, természetes,hogy egyszer te teszel eleget az ő kívánságának (filmnézés),de ennek oda-vissza kellene működnie.

Remélem,sikerül kilábalnotok ebből!

2012. jún. 28. 15:55
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Beszèlni fogok vele,ha pedig nem vàltozik,akkor...

Csak szokàsa olyat mondani,ha valami nem tetszik,akkor mehetek...persze utàna megbànja.

2012. jún. 28. 16:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Párod az a tipikus szobanövéyn pasi, van egy nője, aki eteti, szórakoztatja, nincs egyedül és van szex ha úri kedve néha úgy tartja, amúgy ennyiben kimerül. Tök jó kapcsolat lehet tényleg. Semmi szeretgetés, semmi program. Nem lát benned kihívást, szerintem azt hiszi, hogy ő nyugodtan herézhet otthon, te akkor is ott leszel és lesed az óhaját-sóhaját, aztán jön puncsolni, ha rezeg a léc. Gondolom nem 40 vagy, hogy leragadj egy +már bocs-, de sz*r kapcsolatban...
2012. jún. 28. 16:15
 24/26 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

Hát, ez nem hangzik jól :(

A többi "tünetet" egybevéve úgy jön le, ahogy többen is már írták, hogy csak úgy elvan veled, kényelmes hogy vagy neki, de nem érez szerelmet vagy mély szeretetet és tiszteletet irántad... Én személy szerint nem tudnék így élni együtt senkivel, főleg ha a szex nem működik, de persze mindenki más.

Mindenesetre ha van hova menned (barátnő, szülők?), a helyedben én külön költöznék pár hétre, és ha hiányzol a barátodnak akkor kénytelen lesz kimozdulni hogy találkozzon veled, mert kösd ki hogy csak úgy vagy hajlandó.

Ebből nagyon világosan fog látszani, mennyire vagy neki fontos. Ha nem mozdul ki, vagy csak nagyon kelletlenül és nyígva, akkor szerintem egyértelmű, hogy lépned kell, lefelé de gyorsan!

2012. jún. 28. 16:18
 25/26 anonim ***** válasza:
23-asnak: 40 évesen se túl öreg valaki egy szar kapcsolat elhagyásához! Sőt, szerintem soha nem túl öreg, hacsak már nem olyan öreg hogy nincs is testi kapcsolat és az aktivitás is magától csökken... ez azonban 65 felett szokott általában lenni tehát azért 25 szar évet ne kelljen már még lehúzni egy 40 évesnek se :)
2012. jún. 28. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:

A gond h nem dolgozol, es maximalisan ki vagy szolgaltatva neki, es a valaszaidbol ugy tunik, h evvel valamelyes visszael mint "ha nem tetszik, mehetsz". Ezert is van h nem is strapalja magat, hisz az eroviszonyok masok, nem tekint egyenrangu felnek a kapcsolatban. Es ez nagy problema. Nem nez fel rad, nem tekint sikeresnek, aki inspiral es motival. Ugymond hazi cselednek tekint.

Egyebkent ha dolgoznal akkor emberek kozott lennel, tarsasagban, nem vagyodnal el annyira, nem erezned annyira unalmasnak az eleted. De egesz nap otthon, varva h a parod hazajojjon, neki semmi kedve semmihez, mikro te vegigunatkoztad az egesz napot, es ez megy minden nap, heten, honapban, persze h unalmas.

Szerintem beszeld meg vele, es probalj mihamarabb munkat talalni barmilyet is, talalj vmi hobbyt, legyen ujra onbizalmad, es erd el h egyenrangu felkent tekintsen rad a kapcsolatban. HA nem akkor sajna nincs mas mint valtani, mert nem vagytok kozos nevezon.

2012. jún. 28. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!