Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet ez a kapcsolat?
Lehet rossz kategória..
A páromról van szó.Kapcsolatunk elején mindig mentünk ide oda,de mióta együtt élünk,azóta szinte minden este itthon ülünk.Dolgozik,el is hiszem,hogy fáradt meg minden,de kell a szórakozás,nem?Jelenleg én nem dolgozom,és tudom,hogy örülnöm kell,mert van munkája meg minden,de mikor dolgoztam,ugyon úgy mentem volna.Barátaimmal szinte sehova nem járok,mert nem tetszik neki..Lassan nem is lesznek barátaim.Minden nap itthon elvégzem a dolgaimat,várom,hogy haza jöjjön,beszélgessünk..haza jön,lefekszik,kaját elé kell tenni és tvzik,vagy netezik.Állandóan filmet nézne..befásultam folyton itthon.Nekem hiányzik az,hogy összejöjjön a társaság..ami persze különböző.
Nem messze lesz egy fesztivál,ahova szivesen elmennék(én még ilyenen nem voltam)erre azt mondta,hogy ő biztos nem megy.Hogy beszéljek még vele?Mert semmi nem használ.Próbáltam már vele erről beszélni.
4éve vagyunk együtt.
6os válaszóló vagyok.
Csajokkal beszéltük,hogy menjünk fürödni,de ezt nem is mondtam páromnak,kiakadna..
Na ez nem tűrném el az tuti,ha ő nem akar menni legalább abba ne szóljon bele hogy te mégy.
Te nem dolgozol, azért vagy kipihenve. :)
Ha otthagyod kivel tartatod majd el magad?
Nem rossz értelemben gondolom.
Addig működik,ameddig ezt elviseled.
Exem nekem is ilyen volt,első 1 évben eljártunk mindenfelé,aztán fokozatosan csökkent minden program,de a szex is.sőt,a sok semmittevésbe el is hizott,hiába mondtam menjünk együtt legalább sportolni,semmi.
Ilyen tipus,otthonülnie a legjobb szórakozása.
Én sok sok kérlelés után meguntam,szakitottunk nehezen.
Párom ellentéte,hiába élünk együtt 3 éve,most is van kedve mindenfélét csinálni,ma pl megyünk moziba,hétvégén társasággal bulizni,jövöhéten strand,utána nyaralni,majd nagyszüleimhez,övéihez.De meló után heti 2-3x beülünk cukrészdába,vagy csak egy gyümis sörre,nem pedig otthon állandóan.
Otthon sincs az mint az exxel,hogy én dolgozok és még a háztartást is vezessem,mert őkelme a mikróig lusta volt elmenni,hanem párom is főz,ő is takarit,mindent megcsinál,nem rám marad minden.bár mi mindketten dolgozunk,de ha nem igy lenne se várná el,hogy kiszolgáljam.
Beszélgessetek,vagy változtasson a hozzádállásán vagy keress hozzádillőt.
El szoktak jönni a barátnők,de nem olyan gyakran.
Én sokszor mondom a páromnak,hogy csináljunk valamit együtt,mert ez így nem működik,kell a közös program.Hát neki nincs kedve,sétálni nem akar jönni.
És én örülnék,ha futni eljárnánk együtt,na de ez szép álom..
13-as..
Azt hiszed élvezem,hogy nem dolgozok?De egyszerűen nincs munka.Kapok egy kis támogatást,de az nem sok,de legalább annyi.
Mikor dolgoztam,akkor olyan jól éreztem magam..
Kérdező, őszintén válaszolj (úgyis anonim): te kívánod a párodat, és ő utasít el, vagy te annyira őt nem kívánod de közben zavar, hogy ő se téged? Próbáltál kezdeményezni?
Ha kívánod őt, de ő fáradt, akkor lehet azt, hogy fürdés/zuhany után (akkor az ember általában ellazul jobban) szájjal vagy kézzel kényezteted kicsit. Biztos jólesne neki, és nem kell semmit tennie ha nem akar, viszont talán beindul és viszonozza majd. De ha nem is, akkor is jólesik neki, és a szexben az a jó, már ha szereted a párod, hogy neked akkor is jó ha csak te adsz néha :) Úgy talán visszatér az ő kedve is hozzá a jövőben... és a jó szex közelebb hoz érzelmileg, hidd el :) Sok sikert!
Őszinte leszek
Szoktam kényeztetni,de már szinte csak akkor,ha én beteg vagyok.Ő már vagy fél éve nem kényeztetett,mindig azt mondha majd..na nekem is elmegy akkor a kedvem.
Szombaton együtt voltunk,hétfőn haza jött,filmezni akart.Én mondtam neki,hogy én valami mást is csinálnék-persze mosolyogva-erre jaj biztos..most nem.Azóta se voltunk együtt.És Ő már meg sem csókol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!