Mi lehet a gond velem/velünk?!
Párommal 6 éve ismerkedtünk meg. Nem volt zökkenőmentes a kezdés, épp válófélben volt (amit nekem úgy adott le, hogy ő már elvált), meg is csalt egyszer az "exével", többször összejöttünk majd szétmentünk (és mindig én léptem le), szóval ilyen se veled, se nélküled kapcsolat volt jó ideig. 2 éve született kisfiunk, azóta minden okés közöttünk, nem azt jelenti, hogy nem szólalkozunk össze, de mindig meg tudjuk beszélni a dolgokat.
Mióta megtudta, hogy babánk lesz, amikor megszületett kisfiunk, amikor az első szülinapja volt, mindig próbálkozott azzal, hogy elvenne feleségül. Én meg mindig elutasítottam. Jól megvagyunk pedig, mondom, át tudjuk beszélni a dolgokat, és valami mégse stimmel. Valamiért állandóan elutasítom a házasság gondolatát. A kapcsolatunk minden téren működik, de mintha nem szeretném őt teljesen, vagy nem is tudom.
Más hasonló helyzetben? Tapasztalatok, tanácsok?
"szóval ilyen se veled, se nélküled kapcsolat volt jó ideig. 2 éve született kisfiunk, azóta minden okés közöttünk,"
Aham, a felszinen. De ha nem esel teherbe, akkor ki tudja, talán el sem vált volna végül. Így meg azt tette, amit a becsülete diktált neki.
Igen, eléggé visszás helyzet, ezért is kérdeztem, hogy másnak (hasonló helyzetben) milyen tapasztalatai vannak, mit tudna tanácsolni.
Kedves 2! Valóban néha még "szúr az a tüske", bár már olyan rég történt, hogy már nem is tudom, miért szúr. Én akkor úgy éreztem, megbocsátottam, de már nem vagyok ebben biztos...
Kedves 3! Leírnád légyszives, hogy ez milyen hatással volt Rád?
Kedves 4! Félreértetted a dolgot. Már 2002 óta külön éltek az exével, a válóper húzódott el, és emiatt találkoztak jó párszor, a megcsalás is egy ilyen megbeszélés alkalmával történt "emlékszel még a szép időkre" kezdettel... :( Nekem viszont úgy mondta, hogy már lezárult a dolog, ő teljes mértékben elvált férfi.
Esetleg másnak is tapasztalat? Tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!