Valami gond lehet velünk?
Ha már nagyon aggódsz, a fiúknak nagyon egyszerű, egy mintát kell leadni és meg is van az eredmény, veled ez előtt ne is csináljanak semmit, mert nekik csak ennyi, de minket műtőbe is tolhatnak ha x ideig nem sikerül pl, aztán lehet a pasinál van valami...
De 5 hó nem nagy idő még, nyugodj meg! Bár nekünk azt hiszem 4hó alatt sikerült kb., de van akink pl 8hó...
De valóban, én is azt tudom mondani, nekünk is akkor sikerült mikor elengedtem a dolgot, azt mondtam,"hamarosan lesz babánk, jön amikor jönni akar, addig is jót szerelmezünk mikor jól esik" S így is volt, persze figyeltem a pé-m, de amikor úgy gondoltam, hogy kéne együtt lenni, de nem úgy jött ki és mégsem voltunk együtt nem problémáztam rajta, együtt voltunk másnap, mikor kedve volt mindkettőnknek pl... Persze azért magamban kitöttem egy időt ha még x hónapig nem sikerül akkor doki...
Na mikor így elengedtem a dolgot, és nem paráztam rá pé-kor,hogy most aztán együtt kell lenni, hogy sikerüljön, na akkor sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!