Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valami gond lehet velünk?

Valami gond lehet velünk?

Figyelt kérdés
5hónapja próbálkozunk a babával,eddig sikertelenül.Járok dokihoz,aki megállapitotta hogy velem minden rendben van.Ebben a hónapban peteéréskor voltunk együtt,mégsem sikerült.Párommal lehet valami gond,vagy csak túl görcsösen akarjuk már a babát?Ti hány hónapot próbálkoztatok mire összejött?
2011. aug. 10. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nekem orvos állapitotta meg hogy akkor volt peteérésem.Hazaértem tőle és össze is bujtunk...Mégsem sikerült.Most avval nyugtatom magam hogy olvastam,mégha jókor is vagyunk együtt,annak is csak 30% esélye van hogy összejöjjön a baba.Lehet az a baj hogy állandóan ez jár a fejemben...Te el tudtad terelni a gondolataidat,vagy hónapról-hónapra rosszabb lett?
2011. aug. 11. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Eleinte én is minden hónapban figyeltem hogy megjön-e.Volt olyan is hogy sírva fakadtam mikor megjött.Eleinte nehéz volt elterelni a gondolataimat,de aztán mikor úgy voltam vele hogy úgyis megjön akkor meg azon lepődtem meg hogy nem jött meg.Pedig már megbeszéltem a férjemmel ha nem sikerül akkor ő is vizsgáltassa ki magát.De ha az megnyugtat akkor kérd meg te is a párodat hogy vizsgáltassa ő is ki magát.Sok sikert kívánok nektek hogy minél előbb összejöjjön a baba.Megkérdezhetem hova valósiak vagytok?
2011. aug. 11. 20:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerbiában élünk.Megpróbálok én is másképp állni a dologhoz,és nem görcsösen akarni.Lehet csak ez a gond.A legnagyobb gond hogy én ilyen parázós természetű vagyok,mindig a legrosszabbat gondolom...Imádom a gyerekeket,talán ezért vágyódom már egy sajátra...
2011. aug. 11. 20:25
 14/14 anonim válasza:

a lényeg, hogy tényleg ne akard görcsösen

ne gondolj folyton a babára és pláne ne szeretkezés közben..a lényegre koncentrálj:)hidd el sikerülni fog nem szabad elkeseredni és feladni

2011. aug. 18. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!