Valami gond lehet velünk, vagy csak így jött ki a lépés?
Párom 40 éves én 37.Van két egészséges gyerekünk,szerettünk volna egy harmadikat.Két próbálkozásunk is vetéléssel végződött.Az elsőnél elhalt a magzat a másodiknál üres maradt a petezsák.Nem tudom merjek-e újból belevágni vagy legyek elégedett.
Mit tanácsoltok?Volt-e valaki ilyen helyzetben?
Szia!
Szerintem vizsgáltasd ki magad, mielőtt újra belevágnátok, de ne adjátok fel. Két vetélés már nem lehet véletlen. Manapság gyakori a pajzsmirigy probléma, aminek annyiféle tünete lehet, hogy gyakran a dokik fel sem ismerik. És vetélést okozhat...
Bármilyen életkorban kialakulhat.
Endokrinológus a szakértője, nála lenne érdemes kezdeni. Egy vérvétellel kiderül, ha gond van ezzel.
Szia!
Nálunk hasonló a helyzet. Van már egy gyerekünk, és most két terhességem is vetéléssel végződött.Kértem beutalót a háziorvosomtól pajzsmirigy vizsgálatra, annak ellenére, hogy a dokim szerint nincs ok az aggodalomra.Párom 30 én 29 vagyok.
Kiváncsi leszek mi lesz az eredmény, mert nem hiszem, hogy ez normális dolog. Ma kell visszamennem a nődokimhoz, ha nem küld tovább akkor azt hiszem orvost váltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!